Η Grimes θέλει αυτιά ξωτικού και δόντια βαμπίρ και ο Έλον Μασκ της απαντά

Η Grimes και ο Έλον Μασκ
Η Grimes και ο Έλον Μασκ INVISION

Η Grimes ανακοίνωσε μέσω Twitter πως επιθυμεί να προχωρήσει σε αισθητικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκτήσει αυτιά ξωτικού και δόντια βαμπίρ. Τι της απάντησε ο Έλον Μασκ.

Αποθαρρυντικός φάνηκε ο Έλον Μασκ απέναντι στην απόφαση της πρώην συντρόφου του να αποκτήσει αυτιά ξωτικού και δόντια βαμπίρ.

Σε ανάρτησή της στο Twitter την Τρίτη, η Grimes απευθυνόμενη στους ακολούθους της διερωτήθηκε, εάν έχει καταφέρει κανείς να προχωρήσει σε κάποια τέτοιου είδους επιτυχημένη επέμβαση.

"Φοβάμαι μήπως ο χόνδρος του αυτιού δυσκολεύεται να επουλωθεί. Ειδικά ως μουσικός αυτή η επέμβαση μου φαίνεται επικίνδυνη, αλλά το ήθελα όλη μου τη ζωή". Σε επόμενη ανάρτηση η τραγουδίστρια εξέφρασε την ανησυχία της καθώς το εν λόγω χειρουργείο απαιτεί μόνιμα ράμματα.

Προτρέποντας τους ακολούθους της να τη συμβουλεύσουν, η τραγουδίστρια συμπλήρωσε "Συγγνώμη αν είναι περίεργο που το συζητάω ανοιχτά, αλλά μου φαίνεται ανθυγιεινό ότι στα μέσα ενημέρωσης κρύβουμε τις αλλαγές στο σώμα. Επίσης, με ενδιαφέρει λιγότερο η συμβατική ομορφιά (θα κρατήσω τη μύτη μου)".

Από τη μεριά του ο Έλον Μασκ, απαντώντας στην δημοσίευσή της, τόνισε πως τα αρνητικά σε μια τέτοια διαδικασία είναι περισσότερα από τα θετικά. "Τα αρνητικά του χειρουργείου για αυτιά ξωτικού πιθανότατα υπερτερούν των θετικών" έγραψε χαρακτηριστικά ο δισεκατομμυριούχος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έλον Μασκ, Twitter
SHARE:

24Media Network