Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει άβαφη και στέλνει το δικό της μήνυμα

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει άβαφη και στέλνει το δικό της μήνυμα
Κατερίνα Καινούργιου Instagram / @katken85

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου ποζάρει πιο χαλαρή από ποτέ. Η ανάρτησή της στο Instagram και τα λόγια για τη γυναικεία αλληλεγγύη.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές διανύει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μετά τη Σαντορίνη και τη Μύκονο βρέθηκε για μερικές μέρες στη Ζάκυνθο. 

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Ωστόσο, στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τα πρότυπα ομορφιάς, κάτι που είδαμε πρόσφατα και από τη Μαίρη Συνατσάκη.

Η Κατερίνα Καινούργια δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου ποζάρει πιο χαλαρή από ποτέ, αλλά και άβαφη, αναφέροντας πως η κάθε γυναίκα θα πρέπει να είναι όπως εκφράζει την ίδια.΄

Έγραψε χαρακτηριστικά:

“Μια σελφι κάτω από τον έντονο καλοκαιρινό ήλιο..και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις άβαφη ειμαι με κάτι extensions βλεφαρίδες που οι μισές έχουν ξεκολλήσει. Αλλά να σας πω κάτι κορίτσια μου; Όπως νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της η καθεμία… Και μην ξεχνάτε: χρειαζόμαστε γυναίκες που να στηρίζουν τις γυναίκες… Σας στέλνω αγάπη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version