Η Κέιτ Γουίνσλετ εξομολογείται: Μου έλεγαν ότι θα παίζω ρόλους “χοντρού κοριτσιού”

Η Κέιτ Γουίνσλετ εξομολογείται: Μου έλεγαν ότι θα παίζω ρόλους “χοντρού κοριτσιού”
Κέιτ Γουίνσλετ Scott Garfitt/Invision/AP

Η Κέιτ Γουίνσλετ αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της, τονίζοντας πως ρωτούσαν τον ατζέντη της για το βάρος της. "Τα δεδομένα αλλάζουν τώρα", ανέφερε η ηθοποιός.

Η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή της στους «Sunday Times» ότι αντιμετώπισε σκληρή κριτική στην αρχή της καριέρας της. Μοιράστηκε ότι όταν ήταν φοιτήτρια της έλεγαν ότι θα υποδυόταν ρόλους «χοντρού κοριτσιού».

Η ηθοποιός η οποία έγινε διάσημη με τον ρόλο της Ρόουζ στον Τιτανικό του 1997, λέει ότι «τα δεδομένα αλλάζουν τώρα. Όταν ήμουν νεότερη, ο ατζέντης μου δεχόταν τηλεφωνήματα που έλεγαν: «Πώς είναι το βάρος της;» Δεν αστειεύομαι. Οπότε είναι συγκινητικό ότι αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει».

Η βραβευμένη ηθοποιός από το Ηνωμένο Βασίλειο συνεργάστηκε πρόσφατα με την κόρη της Μία Χάνεϊ Θρίπλετον (Mia Honey Threapleton), η οποία είναι στην ίδια ηλικία με εκείνη όταν γύριζε τον Τιτανικό. Η συνεργασία «εξαιρετική». Η Γουίνσλετ εξήγησε ότι αντί να δίνει συμβουλές στη κόρη της ήταν εκείνη που την καθοδηγούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Μερικές φορές θα μπορούσα να δείξω ένα τεχνικό κόλπο που είχα μάθει στην πορεία. Μικρά πράγματα που δεν σου μαθαίνει κανείς. Το εκτιμούσε αλλά όταν ερχόταν η ώρα της υποκριτικής έλεγε: «Το κατάλαβα, είμαι καλή»».

Φέτος η ηθοποιός συνεργάζεται ξανά με τον Τζέιμς Κάμερον, 25 χρόνια μετά, στην ταινία Avatar: Ο δρόμος του νερού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version