Η Κριστίνα Αγκιλέρα φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και είναι αγνώριστη

Η Κριστίνα Αγκιλέρα χωρίς μακιγιάζ
Η Κριστίνα Αγκιλέρα χωρίς μακιγιάζ TWITTER

Αν και πλησιάζει αισίως τα 38, η διάσημη τραγουδίστρια τόλμησε να φωτογραφηθεί εντελώς άβαφη και το αποτέλεσμα "γκρέμισε" το Internet. Ο λόγος; Πιο απλή και όμορφη από ποτέ, θυμίζει περισσότερο τη... 18χρονη αδελφή της, παρά τη λαμπερή σταρ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια

Η δημοφιλής ποπ σταρ είναι γνωστή για τις εμφανίσεις "υπερπαραγωγή", με έντονο μακιγιάζ, αλλοπρόσαλλα χτενίσματα και εκκεντρικά χτενίσματα. Ωστόσο, όπως δήλωσε πρόσφατα, λίγο πριν τα σαράντα "αποφάσισα να απογυμνωθώ από όλα".

Κάπως έτσι προέκυψε η φωτογράφηση για το τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Paper". Η Κριστίνα Αγκιλέρα, φωτογραφήθηκε απόλυτα φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και το αποτέλεσμα άφησε άφωνους τους πάντες.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα στο εξώφυλλο του Paper
Η Κριστίνα Αγκιλέρα στο εξώφυλλο του Paper TWITTER

Η φωτογράφηση έγινε άμεσα viral με τα διεθνή ΜΜΕ και τους χρήστες των social media να σχολιάζουν πως είναι κυριολεκτικά αγνώριστη, απίστευτα πιο φυσική και νέα από την εικόνα που είχαμε για αυτήν μέχρι σήμερα. Η φωτογράφηση έκρυβε και μια μικρή έκπληξη για τους φαν της τραγουδίστρια: Την αποκάλυψη ότι έχει φακίδες.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα στο Paper
Η Κριστίνα Αγκιλέρα στο Paper TWITTER

Όπως πάντα βέβαια, από το "χορό" των σχολίων δεν έλειψαν και οι κακές γλώσσες, που υποστηρίζουν ότι στις φωτογραφίες δεν υπάρχει ίχνος μακιγιάζ, αλλά δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν δεν υπάρχει και ίχνος ειδικών φίλτρων και άλλων τεχνικών παρεμβάσεων που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα...

Η Κριστίνα Αγκιλέρα στο Paper
Η Κριστίνα Αγκιλέρα στο Paper TWITTER

ADVERTISING

SHARE: