Η Λάουρα Νάργες παίρνει πτυχίο και συμβουλεύει: 'Η γνώση είναι δύναμη'

Η Λάουρα Νάργες παίρνει πτυχίο και συμβουλεύει: 'Η γνώση είναι δύναμη'
INSTAGRAM/LAURANARJES

"Έχω πολλά ακόμα χιλιόμετρα διαβάσματος μπροστά μου" σχολίασε με το πτυχίο στο χέρι η παρουσιάστρια

"Μετά από πολύ άγχος, στρες, αϋπνία, έρευνα, ανάλυση, powerpoint, excel, word, ξανά αϋπνία και άγχος, είναι γεγονός: το πήραμε το πτυχίο!" με αυτά τα λόγια η πρώην παίκτρια του Survivor ανακοίνωσε στα social media που αναφέρει πως συντηρείται μόνη της από τα 17 της χρόνια. "Μετά τις σπουδές μου στη δημοσιογραφία επέλεξα να συνεχίσω με στόχο να εξελιχθώ, να καλλιεργηθώ, να διευρύνω τους ορίζοντές μου. Και αυτό θα συνεχίζω να κάνω, ποτέ δε θα είναι αρκετά για εμένα" πρόσθεσε.

Στο μακροσκελές κείμενο που συνοδεύει την φωτογραφία της με το πτυχίο στο χέρι, αναφέρει πως επιθυμεί να συνεχίσει τις σπουδές της με ένα μεταπτυχιακό μου στο „Marketing Management“. "Έχω πολλά ακόμα χιλιόμετρα διαβάσματος μπροστά μου, αλλά δε μασάμε λέμε" σχολιάζει.

Μετά από πολύ άγχος, στρες, αϋπνία, έρευνα, ανάλυση, powerpoint, excel, word, ξανά αϋπνία και άγχος, είναι γεγονός: το πήραμε το πτυχίο! Η χθεσινοβραδινή μου αποφοίτηση των σπουδών μου στον τομέα Business-Marketing (bachelor) αποτελεί σημαντικός σταθμός στη ζωή μου. Δουλεύω και συντηρούμαι μόνη μου από τα 17 μου χρόνια, όταν τότε ήρθα (τυχαία) στην Ελλάδα, η εκπαίδευση μου και η ακαδημαϊκή μου σταδιοδρομία όμως βρισκόταν ανέκαθεν σε υψηλή προτεραιότητα. Όχι, δεν είναι εύκολο να προσπαθείς να ζήσεις, να χτίσεις μία επαγγελματική διαδρομή και να σπουδάζεις και παράλληλα... Μετά τις σπουδές μου στη δημοσιογραφία επέλεξα να συνεχίσω με στόχο να εξελιχθώ, να καλλιεργηθώ, να διευρύνω τους ορίζοντές μου. Και αυτό θα συνεχίζω να κάνω, ποτέ δε θα είναι αρκετά για εμένα. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου για την έπνευσή τους και τις γνώσεις τους που τόσο απλόχερα μου χάριζαν, αλλά και το κολλέγιο για την άψογη συνεργασία τους. Ευχαριστώ τους υπέροχους συμμαθητές μου, για το κουράγιο που δίναμε ο ένας στον άλλον προκειμένου να ολοκληρώσουμε τους μαραθωνίους εργασιών, αλλά και για το ότι κανείς μας δεν είχε την υπερηφάνια να κρύψει ούτε μία πληροφορία ή σημείωση - ε, το λες teamwork ντε! Κυρίως τους ευχαριστώ, που μπορώ να τους αποκαλώ φίλους μου! Ευχηθείτε μου του χρόνου τέτοιο καιρό να ξαναφορέσω την φανταστική αυτή τύβεννο και να ξαναπετάξω (με χάρη πάντα, γκούχου γκούχου) το καπέλο μου, διότι θα σημαίνει πως θα έχω και το μεταπτυχιακό μου στο „Marketing Management“ στα χέρια μου! Έχω πολλά ακόμα χιλιόμετρα διαβάσματος μπροστά μου, αλλά δε μασάμε λέμε! Και να θυμάστε πάντα: Η γνώση είναι δύναμη, και κανείς δε μπορεί να σας την πάρει! Συγχαρητήρια στην class of 2017! _______________________________________________________ #graduation #graduationday #college #studentlife #proud

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Survivor: Όταν οι 'βετεράνοι' παρακολουθούν τη νέα φουρνιά στην TV

ADVERTISING

SHARE: