Η Madonna έγινε 63 και το γιόρτασε με πανηγύρι

Η Madonna έγινε 63 και το γιόρτασε με πανηγύρι
H Μadonna, στο πάρτι για τα 63α γενέθλια της, με τα έξι παιδιά της. RICARDO GOMES

Η βασίλισσα της pop και θρίαμβος του extravagant, Madonna γιόρτασε τα 63α γενέθλια της, με τριήμερο εκδηλώσεων που είχαν ως αποκορύφωμα θεματικό πάρτι.

H Madonna είχε γενέθλια (έκλεισε τα 63) και τα γιόρτασε με θεματικό πάρτι. Που ήταν extravagant -καθώς όπως είναι γνωστό από καταβολής κόσμου, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Το θέμα που είχαν να υποστηρίξουν οι καλεσμένοι της βασίλισσας της pop ήταν το “6th century eXtravaganza”, με την πρωταγωνίστρια της βραδιάς να… σέρνει πρώτη το χορό -με μια τουαλέτα της Versace.

Από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο λογαριασμό της (και ανήκουν στον προσωπικό της φωτογράφο, Ρικάρντο Γκόμες), ξεχωρίζει εκείνη που είναι με όλα της τα παιδιά. Δηλαδή, την 24χρονη Λούρδη (ήταν στο τελευταίο εξώφυλλο της Vogue), τον 21χρονο Ρόκο Ρίτσι, τον 15χρονο Ντέβιντ Μπάντα, την 15χρονη Μέρσι και τις 9χρονες Εστίρ και Στέλλα, τις οποίες υιοθέτησε το 2017. “Κάποιες φορές έκλεινα τα μάτια και σκεφτόμουν γιατί δεν ήταν η κουζίνα του σπιτιού μου γεμάτη με παιδιά να χορεύουν. Υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν τόσα που χρειάζονται σπίτια. Αναρωτήθηκα τι περιμένω, πριν αποφασίσω να προχωρήσω στην υιοθεσία των κοριτσιών μου”, είχε πει στο People.

Στα του πάρτι, όπου προφανώς και ήταν ο σύντροφος της -χορευτής και χορογράφος- Αλαμαλίκ Ουίλιαμς, η Madonna ζήτησε από τους καλεσμένους της να μην της κάνουν δώρα και να διαθέσουν όσα χρήματα ήθελαν και μπορούσαν για την ‘υιοθεσία’ κρεβατιού στο Mercy James Center Hospital του Μαλάουι, ώστε να μπορούν να έχουν την απαραίτητη φροντίδα άρρωστα και τραυματισμένα παιδιά της χώρας.

Ενόσω ήταν σε εξέλιξη ο εορτασμός (της) ανακοίνωσε συμφωνία που έκανε με την Warner Music Group, που πια θα είναι υπεύθυνος για ολόκληρο τον ηχογραφημένο μουσικό της κατάλογο -που εκτείνεται σε 4 δεκαετίες. Στις 8/10 θα κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ της περιοδείας που έκανε με τίτλο “MADAME X”, από το Paramount +.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα