Η Μάιλι Σάιρους έγινε συντηρητική

Η Μάιλι Σάιρους έγινε συντηρητική

Η Μάιλι Σάιρους άλλαξε, της αρέσει και δηλώνει "πολύ μακριά" από το άτομο που ήταν (στον προηγούμενο δίσκο της)

Μην περιμένετε η Μάιλι Σάιρους να επιστρέψει στην προηγούμενη σέξι εμφάνισή της. Τουλάχιστον όχι σύντομα.

Η ποπ σταρ λέει ότι επέλεξε μία πιο... συντηρητική εμφάνιση μετά τη «σεξουαλικοποίησή της» των τελευταίων χρόνων.

«Αυτό που έγινε ήταν αυτό που ήθελα. Δεν ήθελα να εμφανιστώ στη φωτογράφηση σαν το κορίτσι που βγάζει το στήθος και τη γλώσσα του έξω», δήλωσε η 24χρονη τραγουδίστρια σε συνέντευξη που έδωσε για το τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Harper’s Bazaar.

Η Σάιρους παραδέχτηκε ότι ήθελε να στείλει ένα μήνυμα με τις προηγούμενες εμφανίσεις της, ότι τα κορίτσια μπορούν να νιώθουν ελεύθερα όπως οποιοσδήποτε άλλος. «Αλλά έφτασα σε ένα σημείο όπου ένιωσα "σεξουαλικοποιημένη"», είπε.

Όταν η ποπ σταρ επέστρεψε στη μουσική σκηνή την άνοιξη μετά από μία μεγάλη περίοδο αποχής, όλοι παρατήρησαν την αλλαγή στην εμφάνιση και τη συμπεριφορά της.

«Πολλοί άνθρωποι λένε "έχεις αλλάξει". Κι αυτό υποτίθεται ότι είναι κάτι υποτιμητικό, αλλά υποτίθεται ότι πρέπει να αλλάζουμε συνεχώς», είπε.

«Αισθάνομαι πολύ μακριά από το άτομο», είπε για το προηγούμενο άλμπουμ της, Miley Cyrus & Her Dead Petz. «Θέλω ο κόσμος να δει αυτό που είμαι αυτή τη στιγμή. Δεν λέω ότι δεν είμαι ποτέ η ίδια. Αυτό που ήμουν στον τελευταίο μου δίσκο, είμαι πραγματικά αυτή που είμαι. Είμαι ο εαυτός μου, που είναι διαφορετικοί άνθρωποι, επειδή αλλάζω πολλά».

(Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP)

SHARE: