Η Πάμελα στηρίζει Μελανσόν, s’il vous plait

Η Πάμελα στηρίζει Μελανσόν, s’il vous plait

Η Αμερικανίδα ηθοποιός καλεί τους Γάλλους πολίτες να ψηφίσουν τον αριστερό υποψήφιο, "τον σταυροφόρο υπέρ των ζώων" και εκείνον που θα δώσει χάρη στον Τζούλιαν Άσανζ

Το γεγονός πως ο Ζαν Λουκ Μελανσόν αποτελεί την έκπληξη αυτής της εκλογικής αναμέτρησης στη Γαλλία, αποδεικνύεται από τα εντυπωσιακά ποσοστά που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις (μένει να επιβεβαιωθούν βεβαίως, βεβαίως) και τα οποία του δίνουν ελπίδες να κοιτά ως και την Ελιζέ.

Επιπλέον, οι αναλυτές σχολιάζουν την επιρροή του υποψηφίου της αριστεράς στους νέους, τόσο μέσω της ιδιαίτερα δραστήριας καμπάνιας του στα social media, όσο και εξαιτίας της χρήσης νέων τεχνολογιών, όπως εκείνη του ολογράμματος στις ομιλίες του. Ωστόσο, ούτε ο ίδιος ο επικεφαλής της “Ανυπόταχτης Γαλλίας” δεν θα περίμενε να βρει στήριξη από το Χόλιγουντ. Η Πάμελα Άντερσον, με κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της, εξηγεί τους λόγους που στηρίζει Μελανσόν και παροτρύνει τους Γάλλους πολίτες να τον ψηφίσουν.

Στο pamelaandersonfoundation.org και το ‘ηλεκτρονικό ημερολόγιο’ της, η ηθοποιός σχολιάζει την σημασία των Wikileaks, ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες την αλήθεια και στηλιτεύει την προσπάθεια των αμερικανικών υπηρεσιών να βάλουν ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση, συλλαμβάνοντας παράλληλα τον εμπνευστή τους, Τζούλιαν Άνανζ. “Αισθάνομαι πως οι Γάλλοι ειδικότερα, αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι να αναζητά κανείς την αλήθεια και να γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι που ψηφίζουν είναι τίμιοι” σημειώνει το κείμενο.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρεται στη δέσμευση Μελανσόν – κάτι που έχει αναφέρει και η Μαρίν Λεπέν – να δοθεί άσυλο και γαλλική υπηκοότητα στον πατέρα των Wikileaks. “Ο Μελανσόν ανέφερε ακόμη πως θα του απονείμει το ‘μετάλλιο της τιμής’. Ένας ‘σταυροφόρος υπέρ των ζώνω’, πρωταθλητής σε θέματα κλιματικής αλλαγής και άνθρωπος με βαθιά πίστη στη δικαιοσύνη για όλους” σχολίασε η Πάμελα Άντερσον προσθέτοντας πως θα ήταν υπέροχο να επανενωθεί η οικογένεια του Άσανζ στη Γαλλία.

“Μελανσον για πρόεδρος, s’ il vous plait” γράφει κλείνοντας το κείμενο η Πάμελα, στο οποίο και παραθέτει παλιότερο βίντεο του Γάλλου υποψηφίου που αναφέρεται στα ζώα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα