Η πιο άβολη στιγμή του Τζόι στα “Φιλαράκια” – Τι αποκάλυψε για το reunion

Η πιο άβολη στιγμή του Τζόι στα “Φιλαράκια” – Τι αποκάλυψε για το reunion
O Matt LeBlanc AP

Ο 52χρονος σήμερα "Joey" μίλησε σε συνέντευξή του για μια στιγμή που αισθάνθηκε περίεργα όταν γυρίζονταν τα Φιλαράκια καθώς και για το νέο επεισόδιο.

Καλεσμένος στο talk show της Kelly Clarckson ήταν την Κυριακή ο Matt LeBlanc που έχει διεθνώς γνωστός για την ερμηνεία του ως Joey στα “Φιλαράκια”. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά – φαινόμενο και για τις αναμνήσεις που έχει από τα γυρίσματα.

«Αισθάνομαι ότι η σειρά συνεχίζει να αφορά (το τηλεοπτικό κοινό) σήμερα το ίδιο με τότε. Είναι λιγο περίεργο καθώς τώρα είμαστε όλοι πολύ μεγαλύτεροι» δήλωσε ο 52χρονος σήμερα LeBlanc, αναφερόμενος στον ίδιο και τους συμπρωταγωνιστές του. Όταν ρωτήθηκε εάν υπήρξε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που αισθάνθηκε άβολα ή που σκέφτηκε να τα βροντήξει όλα και να αποχωρήσει, ο LeBlanc απάντησε: «Υπήρξαν κάποιες περίεργες καταστάσεις. Παρακολουθούσα τις ειδήσεις μια μέρα και για κάποιο λόγο (σε ένα ρεπορτάζ έδειξαν ένα κάδρο) με την οθόνη χωρισμένη σε έξι (μέρη). Καθένα έδειχνε ζωντανή εικόνα από τα σπίτια μας, σαν να είχε τραβηχτεί η λήψη από ελικόπτερο. Δεν υπήρχε καμία πληροφορία, καμία είδηση. Απλά έδειχναν τα σπίτια μας. Θυμάμαι που κοίταξα το σπίτι μου και σκέφτηκε “χρειάζομαι νέα στέγη”».

Σχετικά με το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο που θα γίνει το reunion των δημοφιλών χαρακτήρων, ο LeBlanc αποκάλυψε ότι θα γίνει κανονικά και ότι δεν θα περιλαμβάνει τις παλιές εκδοχές των ηρώων αλλά θα αφορά στο πώς είναι σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τον Μάρτιο, ωστόσο λόγω του ξεσπάσματος της πανδημίας του κορονοϊού, αναβλήθηκαν για τον Μάιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα