Η πρώην σύζυγος του Dr. Dre θα παίρνει διατροφή 3.5 εκατ. δολάρια το χρόνο μέχρι να ξαναπαντρευτεί

Η πρώην σύζυγος του Dr. Dre θα παίρνει διατροφή 3.5 εκατ. δολάρια το χρόνο μέχρι να ξαναπαντρευτεί
Ο Dr. Dre και η Nicole Young, το Φλεβάρη του 2020. @2021 Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Dr. Dre θα δίνει στην πρώην σύζυγο του, Nicole Young κοντά στα 300.000 δολάρια το μήνα, κατόπιν σχετικής απόφασης του δικαστή που ανέλαβε το διαζύγιο τους. Η Young ζητούσε 2 εκατομμύρια δολάρια, ως μηνιαία διατροφή.

Η περιουσία του Dr. Dre εκτιμάται τη σήμερον ημέρα στα 820 εκατομμύρια δολάρια. Ο τρίτος πιο πλούσιος Αμερικανός ράπερ, είναι και παραγωγός, όπως είναι και επιχειρηματίας. Θα έχετε υπ’ όψιν το brand με την επωνυμία Beats By Dre, το οποίο αγόρασε η Apple το Μάιο του 2014 για 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Τα 750.000.000 εξ αυτών πήγα στον γεννημένο ως Andre Romelle Young, που είχε το 25% των μετοχών.

Ο 56χρονος είχε παντρευτεί τη Nicole Young το Μάιο του 1996. Τον Ιούνιο του 2020 η σύζυγος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ως λόγο έγραψε ‘άλυτες διαφορές’. Ακολούθησαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως στα 24 χρόνια του γάμου τους, η Young υπέστη φυσική και συναισθηματική κακοποίηση. Εκείνη δήλωσε πως “με τις λέξεις και τις πράξεις του, αποδεκάτισε την προσωπικότητα μου στο βαθμό που σήμερα υποφέρω από διαταραχή μετατραυματικού στρες”. Είχε υποστηρίξει πως την είχε σημαδέψει με όπλο στο κεφάλι και την είχε γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο.

Για όλα αυτά, διεκδικούσε συζυγική διατροφή του ποσού των 2.000.000 δολαρίων, για κάθε μήνα -που αφορούσε και τα δυο παιδιά που απέκτησε με τον Dr. Dre. Αργότερα κατηγόρησε τον πρώην σύζυγο πως κρύβει τα περιουσιακά του στοιχεία.  Τελικά, θα παίρνει 293.306 (3.519.672 το χρόνο) έως ότου ξαναπαντρευτεί ή συζήσει με νέο σύντροφο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα