Η συγκίνηση του Λαζόπουλου, όταν μίλησε για την απώλεια της συζύγου του

Η συγκίνηση του Λαζόπουλου, όταν μίλησε για την απώλεια της συζύγου του

"Έπρεπε να πάμε στο εξωτερικό για θεραπεία και τώρα δεν θα μπορούσαμε να πάμε. Δεν θα ήθελα να περνούσε αυτή τη δύσκολη περίοδο", είπε βουρκωμένος ο ηθοποιός.

Μια ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου.

Ο ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας αναφέρθηκε στον κορονοϊό και στην κατάσταση που βιώνουμε, τονίζοντας πως “μπήκαμε σε μια καινούρια εποχή και δεν θα βγούμε”.

“Σήμερα μπήκα σε τρία κτήρια και θερμομετρήθηκα και στα τρία. Σωστά θερμομετρήθηκα απλώς το λέω ότι μπήκαμε σε μια νέα εποχή όπου δεν θα βγούμε γιατί αυτός ο φόβος θα είναι διαρκής. Δεν είναι φόβος ο οποίος φεύγει. Βλέπω ανθρώπους στον δρόμο, έρχεται η πρώτη σκέψη της αγκαλιάς, γελάμε, γυρνάμε τους αγκώνες, είναι μια εποχή δύσκολη, τη σεβόμαστε αλλά ευτυχώς οι άνθρωποι αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον από τα μάτια και όχι από τις κινήσεις”.

Ο γνωστός ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε για την αείμνηστη σύζυγό του και σχετικά με το τι θα του έλεγε για την δύσκολη αυτή περίοδο απάντησε εμφανώς συγκινημένος:

“Μόνο που σκέφτομαι πως η κατάσταση έγινε εκατό φορές πιο δύσκολη…Εμείς τον τελευταίο καιρό έπρεπε να πάμε στο εξωτερικό για θεραπεία τώρα δεν θα μπορούσαμε να πάμε. Δεν θα ήθελα να περνούσε αυτή τη δύσκολη περίοδο”, είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα