Η Τζένιφερ Άνιστον και οι φήμες για κρυφή υιοθεσία παιδιού

Η Τζένιφερ Άνιστον και οι φήμες για κρυφή υιοθεσία παιδιού
Η Τζένιφερ Άνιστον AP

Πανικός έχει επικρατήσει στο διαδίκτυο με τις φήμες που υποστηρίζουν ότι η Τζένιφερ Άνιστον θα υιοθετήσει ένα παιδί. Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού απαντά.

Η Τζένιφερ Άνιστον βρισκόταν στα γυρίσματα του Special επεισοδίου για τα Φιλαράκια, όταν ξεκίνησαν οι φήμες από γνωστά περιοδικά που ανέφεραν ότι η ηθοποιός έχει ξεκινήσει τις διαδικασίας υιοθεσίας ενός παιδιού.

Τα περιοδικά, σύμφωνα με το Elle, υποστήριζαν ότι η ηθοποιός ανακοίνωσε στα γυρίσματα του επεισοδίου ότι ετοιμάζεται να υιοθετήσει ένα παιδί. Όμως ο εκπρόσωπος της ηθοποιού διέψευσε πολύ σύντομα τις φήμες.

Ο εκπρόσωπός της απαντώντας συγκεκριμένα στο TMZ, είπε: “Οι φήμες ότι η Τζένιφερ βρίσκεται στη διαδικασία υιοθέτησης ενός μωρού είναι ψευδείς και δεν συνέβησαν ποτέ”.

Η Άνιστον έχει υποβληθεί και στο περελθόν σε ψευδείς αναφορές για φήμες εγκυμοσύνης και διαρκή κάλυψη της ερωτικής της ζωής, ιδιαίτερα με την σχέση της με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ.

Σε μια συνέντευξή της στο παρελθόν στο περιοδικό Elle η ηθοποιός είχε δηλώσει:

Δεν νιώθω κενό. Οι γάμοι μου, ήταν πολύ επιτυχημένοι, κατά την προσωπική μου άποψη. Όταν έφτασαν στο τέλος, ήταν μια επιλογή που έγινε επειδή επιλέξαμε να είμαστε ευτυχισμένοι. Σίγουρα, υπήρχαν προσκρούσεις, και προφανώς δεν ήταν κάθε στιγμή φανταστική, αλλά στο τέλος, αυτή είναι η μοναδική μας ζωή και δεν θα μείνω σε μια κατάσταση από φόβο. Τον φόβο του να είσαι μόνος. Όταν μένεις σε έναν γάμο από φόβο, κάνεις στη ζωή σου ένα μεγάλο κακό”, είχε πει η ηθοποιός.

Ακόμη είχε δηλώσει σχετικά με την οικογενειακή της κατάσταση στο παρελθόν: “Μειώνετε όλα όσα έχω πετύχει και ότι έχω φτιάξει και δημιουργήσει. Είναι τόσο ρηχός ο φακός που κοιτάζουν οι άνθρωποι. Είναι το μόνο μέρος που μου δείχνουν με το δάχτυλο, σαν να είναι η βλάβη μου που δεν έχω αναπαραχθεί ακόμα, ή ίσως που δεν θα αναπαραχθώ και ποτέ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version