Η Τζένιφερ Λόπεζ λατρεύει την Μπίλι Άιλις και την Αριάνα Γκράντε

Η Τζένιφερ Λόπεζ λατρεύει την Μπίλι Άιλις και την Αριάνα Γκράντε
Τζένιφερ Λόπεζ AP

Η "καταπληκτική" συνάντηση που είχαν η Τζένιφερ Λόπεζ και η κόρη της με την τραγουδίστρια Μίλι Άιλις. Τι δήλωσε η σούπερ σταρ για τους νέους καλλιτέχνες.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, μπορεί να αποτελεί μια από τις διασημότερες τραγουδίστριες παγκοσμίως, με πολλά χρόνια καριέρας στην “πλάτη” της, ωστόσο, στηρίζει τα νέα ταλέντα και θαυμάζει πολλούς νεαρούς καλλιτέχνες.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η σούπερ σταρ ρωτήθηκε πρόσφατα ποιους νεαρούς τραγουδιστές βρίσκει ταλαντούχους και δεν δίστασε να μιλήσει για τη συνάντηση με ένα από τα αγαπημένα της νεαρά και ταλαντούχα άτομα, απαντώντας: «Η Μπίλι Άιλις».

Η JLo συμπλήρωσε: «Η κόρη μου είναι ερωτευμένη μαζί της. Είχαμε μια συνάντηση μετά τη συναυλία της Μπίλι Άιλις και ήταν καταπληκτική. Η κόρη μου ήταν εκστασιασμένη… Πήγαμε μετά τη συναυλία στο καμαρίνι της και η κόρη μου περπατούσε έκπληκτη με το χέρι στο στόμα της. Και την κοίταξα και σκέφτηκα: “τι ταλέντο” και κατάλαβα γιατί αυτό το κορίτσι έχει γίνει είδωλο. Για πολλούς λόγους, για τη μουσική της, τους στίχους…», είπε η ποπ σταρ.

«Με έκανε να θέλω να κάνω περισσότερα για τους θαυμαστές μου, αυτό που έκανε και η Μπίλι στην κόρη μου. Αγαπάμε την Μπίλι», πρόσθεσε.

Η JLo μοιράστηκε επίσης την αγάπη της για μία ακόμη νεαρή ποπ σταρ, την Αριάνα Γκράντε.

«Λατρεύω την Αριάνα Γκράντε», είπε. «Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά ταλαντούχα. Δεν είναι μόνο η όμορφη φωνή της. Είναι το πνεύμα της. Είναι η παρουσία της. Είναι η ικανότητά της να κάνει διαφορετικά πράγματα. Μου αρέσει να τη βλέπω».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα