Η Ζιζέλ ‘χούλιγκαν’. Απίστευτο στιγμιότυπο από τις κερκίδες του Super Bowl

Η Ζιζέλ ‘χούλιγκαν’. Απίστευτο στιγμιότυπο από τις κερκίδες του Super Bowl
© Gisele Bündchen Intimates/Instagram

Το διάσημο μοντέλο παθιάστηκε από τον αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου και η κάμερα του γηπέδου την απαθανάτισε να πανηγυρίζει σαν "λιμενεργάτης" τη νίκη των Patriots

Το Super Bowl είναι σίγουρα το πιο δημοφιλές και προβεβλημένο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ο μεγάλος τελικός συγκεντρώνει τα βλέμματα δεκάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών, συνιστώντας το γεγονός ένα από τα πιο μαζικά τηλεοπτικά προγράμματα παγκοσμίως. Το μουσικό show μεταξύ των δύο ημιχρόνων, αποτελεί επίσης παραδοσιακά ένα από τα σημαντικότερα acts της χρονιάς και οι καλλιτέχνες που επιλέγονται για αυτό είναι στην πρώτη σειρά της showbiz.

Πάνω και πριν από όλα όμως, το Super Bowl, είναι μπάλα. Και η Gisele φαίνεται πως το έχει πιάσει το νόημα. Ο φακός της κάμερας τη συνέλαβε να πανηγυρίζει έξαλλα για τη νίκη των Patriots. Τόσο έξαλλος ήταν ο πανηγυρισμός της που τρομάξαμε. Λίγο ακόμη και θα φορούσε το μπουφάν της ανάποδα (με την πορτοκαλί επένδυση) και θα πέταγε μπουκάλια στο γήπεδο.

Φυσικά όλα εξηγούνται με τον πιο λογικό τρόπο. Ο σύζυγος της Βραζιλιάνας είναι ο Τομ Μπρέιντι, MVP του παιχνιδιού και φυσικά με την ομάδα των νικητών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα