Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Ήταν όνειρό μου να παίξω με την Ελένη Καστάνη

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Ήταν όνειρό μου να παίξω με την Ελένη Καστάνη
Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Ελένη Καστάνη πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Κάνε γονείς να δεις καλός» ΑΝΤ1

Ο ηθοποιός μιλάει για τα επαγγελματικά σχέδιά του και τη νέα σειρά «Κάνε Γονείς Να Δεις Καλό» που κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης.

«Ήταν όνειρό μου να παίξω με την Καστάνη, είναι μια αγαπημένη και σπουδαία ηθοποιός» δηλώνει ο ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο Πρωινό του ΑΝΤ1, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της νέας κωμωδίας του σταθμού «Κάνε γονείς να δεις καλό».

Όπως αναφέρει ο ηθοποιός είναι πολύ χαρούμενος για τη νέα συνεργασία και αισιόδοξος από την πορεία της έτερης νέας κωμωδίας του καναλιού, «Πέτα τη φριτέζα» με τους Γιάννη Μπέζο και Φάνη Μουρατίδη που έγραψε ικανοποιητικά ποσοστά στα δύο πρώτα επεισόδιο.

«Ελπίζουμε να πάει καλά, ήδη η “Φριτέζα” σκίζει και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό» σημειώνει στην Φαίη Σκορδά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και προσθέτει: «Νομίζω ότι είναι μια οικογενειακή σειρά άμεση, ελληνικότατη και θα αναγνωρίσουμε τους εαυτούς μας και οι παλιοί και οι νεότεροι»

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η Αλέκα και ο Κώστας ετοιμάζονται για τον (δεύτερο) γάμο του γιου τους Βασίλη. Όμως, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζουν, γιατί ο Βασίλης «το σκάει» από την εκκλησία τελευταία στιγμή, αφήνοντας όλους πίσω του σύξυλους! Ο Κώστας παίρνει δύναμη από την γενναία κίνηση του γιου του και αποφασίζει να κάνει και αυτός το μεγάλο βήμα… Έτσι αποφασίζει να χωρίσει με την Αλέκα μετά από τριανταπέντε χρόνια γάμου.

Σκηνή από το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Κάνε Γονείς Να Δεις Καλό» με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Ελένη Καστάνη ΑΝΤ1

Οι δυο τους εγκαταλείπουν το σπίτι τους στον Ωρωπό και μετακομίζουν με το «έτσι θέλω» στα σπίτια των παιδιών τους. Ο Κώστας πάει στη Νίκη που είναι τροχονόμος, παντρεμένη με τον Αντώνη και έχει δυο παιδιά. Η Αλέκα πηγαίνει να μείνει με το γιο της, Βασίλη. Μια νέα ζωή ξεκινάει για όλους…

Δείτε το Sneak Preview που ανάρτησε ο ΑΝΤ1 στον ιστότοπο του καναλιού:

Το κριτήριο για να επιλέξει αν θα συμμετέχει σε ένα σίριαλ

Όπως λέει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης το βασικό κριτήριο για να συμμετέχει σε μια σειρά, είναι αν θα ήθελε να δει αυτή τη δουλειά, στην οποία του προτείνουν να πρωταγωνιστήσει. Ο ηθοποιός εκτιμά πως έχει επιλέξει σχεδόν πάντα με αυτό το κριτήριο και εκ των υστέρων, η επιλογή του αποδείχτηκε σωστή. «Υπήρξαν μια, δυο φορές που έκανα λάθος εκτίμηση στα πράγματα» σχολιάζει ωστόσο για τις επιλογές του στην μικρή οθόνη όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας πως ενδεχομένως κάποιες φορές τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως τα περιμένει κανείς.

Δείτε τη συνέντευξή του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα