Η Iggy Azalea αποκάλυψε το ασυνήθιστο όνομα του νεογέννητου γιου της

Iggy Azalea
Iggy Azalea INSTAGRAM

Η Iggy Azalea αποφάσισε να φανερώσει το ασυνήθιστο όνομα του νεογέννητου γιου της, με μια ανάρτησή της στο Instagram. Η αποκάλυψη του ονόματος ξετρέλανε τους θαυμαστές της.

Η 30χρονη Iggy Azalea, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να αποκαλύψει το όνομα του νεογέννητου γιου της στους θαυμαστές της. Η ίδια το έκανε με μια ανάρτηση στο Instagram όπου έγραφε το πραγματικό της όνομα και το όνομα του γιου της.

Σύμφωνα με το dailymail, το όνομα του μόλις ενός μηνών γιού της είναι Onyx. Στο βίντεο που ανέβασε φαινόταν και το δικό της πραγματικό όνομα, το οποίο είναι Amethyst.

Η τραγουδήστρια φαίνεται πως ονόμασε το γιο της Onyx, επειδή όπως και το δικό της όνομα, είναι ένας πολύτιμος λίθος. Κατά τους θαυμαστές της, το όνομα του ήταν εντυπωσιακό και δείχνει τη τρυφερότητα που νιώθει προς εκείνον.

Στο βίντεο που ανέβασε η νεαρή μητέρα υπάρχει ένα ηχητικό μήνυμα 10 δευτερολέπτων.

"Μωράκι μου, θα μου πεις κάτι; " λέει η Iggy στο γιο της στο ηχητικό κλιπ. Το παιδί ακούγεται να προσπαθεί να της μιλήσει και αυτή του λέει γελώντας: " Ααα! Γεια σου! "

Η Iggy Azalea, είχε ανακοινώσει στους θαυμαστές μέσω ενός στόρι στο Instagram, στις 10 Ιουνίου, τον ερχομό του γιου της γράφοντας χαρακτηριστικά " Έχω ένα γιο. "

Στην ανάρτησή της στις 10 Ιουνίου η τραγουδήστρια έγραφε:

"Έχω ένα γιο. Περίμενα τη κατάλληλη στιγμή για να πω κάτι, αλλά όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο συνειδητοποιώ πως πάντα θα νιώθω αγχωμένη με το να μοιραστώ κάτι τόσο μεγάλο με τον κόσμο. Θέλω να κρατήσω τη ζωή του κρυφή, αλλά ήθελα να κάνω ξεκάθαρο ότι αυτός δεν είναι κρυφός. Τον αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε. "

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Instagram, Celebrities
SHARE:

24Media Network