Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Τελειώνει” τις εικασίες για το bullying που έχει δεχθεί στο GNTM

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Τελειώνει” τις εικασίες για το bullying που έχει δεχθεί στο GNTM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram@ilianapapageorgiou

Με μία φιλική υπενθύμιση και μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βάζει τέλος στις υποθέσεις για το ποιος πρώην συνεργάτης της στο GNTM της έκανε bullying.

Συζητήσεις επί συζητήσεων άνοιξε η αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Jeremy Asgari, στο πλαίσιο του podcast “Inside With Outsiders”, μιλώντας για πρώτη φορά ανοιχτά για την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο GNTM.

Μία φράση όμως ήταν αυτή, περί bullying, που πυροδότησε τις φήμες και προκάλεσε φρενίτιδα για το ποιος ή ποια εκ των συνεργαστών του μοντέλου και πρώην κριτή του reality μόδας, μπορεί να κρύβεται πίσω αυτό.

Θέλοντας να βάλει μια για πάντα τέλος στο συγκεκριμένο θέμα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media ξεκαθάρισε πως η αναφορά της για bullying “δεν αποτελεί προσωπική επίθεση και δεν φωτογραφίζει συγκεκριμένες συνεργασίες, καταστάσεις και ανθρώπους“, τονίζοντας πως η ίδια δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο “ανθρωποκυνηγητό” για να βρεθεί ο “κακός” της υπόθεσης.

“Αισθάνομαι ότι από μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης που έκανα σε ένα podcast μιλώντας για προσωπικά βιώματα, προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και αποτυχίες και το πώς έχουν επηρεάσει εμένα στη ζωή μου. Ξεκίνησε μία συζήτηση εκτός θέματος.

Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προσωπική επίθεση και δεν φωτογραφίζει συγκεκριμένες συνεργασίες, καταστάσεις και ανθρώπους, ούτε τα προσωπικά μου βιώματα είχα ποτέ σκοπό να γίνουν αφορμή δυσάρεστων συζητήσεων. Χρησιμοποιώντας μία πρόταση από ολόκληρο podcast μίαμισης ώρας ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό να βρεθεί ο “κακός” της υπόθεσης. Αυθαίρετα, σε έναν κύκλο ανθρωποφαγίας που μας κυνηγάει όλους, κυρίως τα τελευταία χρόνια.

Δεν συμμετέχω εγώ σε αυτό, δεν έχω εκδικητική φύση και δεν έχω κανένα απωθημένο. Ό,τι κι αν έχει συμβεί, όποιος άνθρωπος κι αν με στεναχώρησε άθελά του ή όχι, βρήκα τη δύναμη και το θάρρος το συζήτησα και το έλυσα μαζί του. Και έχει τελειώσει”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείτε την ανάρτησή της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Στο GNTM βίωσα bullying”

“Μεγάλωνα ηλικιακά και ήμουν στη Νέα Υόρκη που ή θα τα κατάφερνα στο modelling ή όχι, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Ξεκίνησα να έχω άγχος λόγω αυτού, δε συνέβη κάτι άλλο, απλά ήταν στο μυαλό μου. Αρρώστησα περισσότερο στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω τη δουλειά, γιατί την έκανα για πρώτη φορά και προσπαθούσα να την κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Μετά βίωσα bullying στη δουλειά“, είχε αναφέρει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης, αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη. Τελειώσαμε τη δεύτερη σεζόν και εγώ έμεινα εκτός του show για λόγους, που δε μπορώ να πω και μετά ήρθε η πανδημία”, είχε δηλώσει το γνωστό μοντέλο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα