Influencer πήγε να χάσει την πτήση για Ελλάδα: “Η πιο αγχώδης εμπειρία της ζωής μου”

Influencer πήγε να χάσει την πτήση για Ελλάδα: “Η πιο αγχώδης εμπειρία της ζωής μου”
Η Μόλι-Μέι Χέιγκ Instagram

Η Μόλι-Μέι Χέιγκ, παραλίγο να χάσει την πτήση της για την Ελλάδα. Όπως εξηγεί, μια δική της παράβλεψη ήταν αρκετή για να της κοστίσει το ταξίδι. "Η πιο αγχώδης εμπειρία της ζωής μου".

Η Μόλι-Μέι Χέιγκ, έγινε γνωστή μέσα από το βρετανικό ριάλτι “Love Island”. Η 21χρονη Influencer, είχε κανονίσει να ταξιδέψει μαζί με την αδερφή της, Zoe στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, όμως μια δική της παράβλεψη κόντεψε να της κοστίσει τις διακοπές της. Η ίδια περιγράφει την κατάσταση στο αεροδρόμιο ως την “πιο αγχώδη της ζωής της”.

“Δεν είχα ποτέ πιο αγχώδη εμπειρία σε αεροδρόμιο στη ζωή μου. Εάν ταξιδεύετε στην Ελλάδα, είτε στην Κρήτη είτε οπουδήποτε αλλού, χρειάζεται να έχετε έναν κωδικό QR, το οποίο πρέπει να είστε βέβαιοι πως έχετε λάβει τουλάχιστον 48 ώρες πριν την πτήση σας. Εγώ έλαβα τον δικό μου την προηγούμενη νύχτα. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο, μου είπαν πως δεν επιτρέπεται να πετάξω”, εξηγεί η Μόλι-Μέι.

Η ίδια αναφέρεται στη συμπλήρωση του εντύπου Passenger Locator Form (PLF), το οποίο οφείλουν οι επισκέπτες να συμπληρώνουν τουλάχιστον 48 ώρες πριν την άφιξή τους στη χώρα. Αμέσως μετά τη συμπλήρωση του εντύπου, λαμβάνουν ένα QR Code, το οποίο τους επιτρέπει να ταξιδέψουν.

Καταρρακωμένη η Μόλι, διηγείται πως αμέσως κάλεσε ένα ταξί προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της. Το όνειρο των διακοπών στην Κρήτη, ήταν πια παρελθόν.

Για καλή της τύχη όμως, υπήρχε ένα “παραθυράκι”, το οποίο δεν γνώριζε. Η αδερφή της, Zoe, με την οποία επρόκειτο να ταξιδέψουν μαζί, είχε προσθέσει το όνομα της Μόλι στο δικό της έντυπο. Και καθώς η Zoe το είχε συμπληρώσει εγκαίρως, οι δυό τους κατάφεραν τελικά να φτάσουν στην Κρήτη και να απολαύσουν το “αμύθητο” ελληνικό καλοκαίρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα