Ίντρις Έλμπα και Σαμπρίνα Ντάουρα στο αφιερωμένο στον γάμο εξώφυλλο της Vogue

Ίντρις Έλμπα και Σαμπρίνα Ντάουρα στον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ
Ίντρις Έλμπα και Σαμπρίνα Ντάουρα στον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ AP

Ο γνωστός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα παντρεύτηκε για τρίτη φορά. Μαζί με τη σύζυγό του, Σαμπρίνα Ντάουρα, φωτογραφήθηκαν για το ειδικό τεύχος της Vogue που είναι αφιερωμένο στον γάμο και φιλοξενούνται στο εξώφυλλό του.

Ο Άγγλος ηθοποιός, Ίντρις Έλμπα και η Σαμπρίνα Ντάουρα ζουν τη χαρά των νεονύμφων που αποτυπώνεται στη φωτογράφιση που έκαναν για το ειδικό τεύχος Vogue για τον γάμο.

Ο ηθοποιός, ο οποίος ποζάρει μαζί με τη σύζυγό του στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου της βρετανικής Vogue, στη συνέντευξη που δημοσιεύεται στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού αποκαλύπτει προσωπικά στοιχεία για τη σχέση τους.

Ο Ίντρις Έλμπα είχε παντρευτεί άλλες δύο φορές και προτού γνωρίσει την πρώην Μις Βανκούβερ, Σαμπρίνα Ντάουρα δεν ήταν στα σχέδιά του τρίτος γάμος.

«Ξέρετε, είμαι 47 ετών, παντρεύτηκα και έζησα μια πλήρη ζωή πριν συναντήσω τη Σαμπρίνα», εξήγησε. «Δεν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω, να παντρευτώ και πάλι» παραδέχθηκε.

Αλλά όταν γνώρισε το μοντέλο από τον Καναδά, ήξερε ότι ήταν η κατάλληλη για αυτόν.

«Ήμασταν κυριολεκτικά αχώριστοι από τότε που συναντηθήκαμε» ανέφερε ο ηθοποιός προσθέτοντας ότι η Σαμπρίνα ήταν το καλύτερο πράγμα που του συνέβη. «Η Σαμπρίνα έχει εμβαθύνει τις φιλίες με ανθρώπους που γνωρίζω περισσότερο καιρό από εκείνη, ενισχύοντας την καλύτερη πλευρά μου και κάνοντας με να συνδεθώ με τους φίλους μου περισσότερο» διευκρίνισε.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Απρίλιο στο Μαρόκο.

SHARE: