Ιωάννα Μαλέσκου: Η συγκλονιστική μαρτυρία για τον 77χρονο που γλίστρησε στον πάγο και πέθανε

Ιωάννα Μαλέσκου: Η συγκλονιστική μαρτυρία για τον 77χρονο που γλίστρησε στον πάγο και πέθανε
Glomex

Η συγκλονιστική περιγραφή της Ιωάννας Μαλέσκου για τον θάνατο του 77χρονου που γλίστρησε στον πάγο και έχασε τη ζωή του. "Ήταν η πιο σκληρή εικόνα που μπορούσα να αντικρίσω".

Μετά την ολιγοήμερα απουσία λόγω των έντονων χιονοπτώσεων που έφερε η κακοκαιρία Ελπίδα, η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου επέστρεψε στον τηλεοπτικό “αέρα”.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ακούστηκαν πολλές μαρτυρίες ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν και έζησαν δύσκολες στιγμές.

Μάλιστα, συνέβη κι ένα τραγικό περιστατικό, όταν ένας 77χρονος στα Μελίσσια γλίστρησε στον πάγο καθώς πήγαινε στο φαρμακείο, χτύπησε το κεφάλι του και έχασε τη ζωή του,.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στο σημείο και αφηγήθηκε όσα έζησε, βλέποντας αυτό το τραγικό θέαμα.

“Χθες στην προσπάθειά μου να δω μέχρι ποιο σημείο μπορώ να προσπελάσω για να έρθω στο στούντιο να δουλέψουμε, είδα κόσμο μαζεμένο στα Μελίσσια. Το λέω και με πιάνει ταχυκαρδία. Ήταν κάτω πεσμένος ένας άνθρωπος και μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί, ρωτούσαμε ο ένας τον άλλον.

Ήταν ο 77χρονος που διαβάσατε ότι στην προσπάθειά του να πάει στο φαρμακείο, ο άνθρωπος γλίστρησε, χτύπησε στον πάγο και πέθανε. Τώρα αν ήταν από παθολογικά αίτια ή από την πτώση του, δε θα μπούμε στη διαδικασία να το αναλύσουμε. Αλλά θα κάνω ένα σχόλιο, γιατί αν δεν το βιώσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις να μην μπορεί να πλησιάσει ασθενοφόρο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ήταν η σοκαριστική στιγμή όταν το ασθενοφόρο έφτασε μετά από πολλά λεπτά και το σώμα του ήταν πια άκαμπτο. Ήταν η πιο σκληρή εικόνα που μπορούσα να αντικρίσω”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα