Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου INSTAGRAM / @J.TOUNI

Η Ιωάννα Τούνη, που διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, ανακοίνωσε πως υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο λόγος που αποφάσισαν να το κάνουν.

Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν το μεσημέρι της Παρασκευής (09/12) η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η διάσημη influencer, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, μέσα από δύο stories που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ADVERTISING

"Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο", ανέφερε στο πρώτο βίντεο, δείχνοντας τα χαρτιά που υπέγραψαν.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός πολιτικού ή θρησκευτικού γάμου, δηλώνοντας: "Για όσες με ρωτάτε, δεν θα ήθελα πολιτικό γάμο ούτε βεβιασμένα με θρησκευτικό! Όοοοταν και αν με το καλό παντρευτώ, θέλω να περάσουμε καλά, να πιούμε, να χορέψουμε. Γενικά να γίνει ο γάμος εμάς! Όχι για το μωρό".

υπενθυμίζεται πως στις αρχές Οκτωβρίου,η Ιωάννα Τούνη είχε δεχτεί πρόταση γάμου από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Βενετία της Ιταλίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιωάννα Τούνη, Instagram
SHARE:

24Media Network