Ιωάννα Τούνη: Η έκπληξη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και η αποκάλυψη για το όνομα του μωρού

Ιωάννα Τούνη: Η έκπληξη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και η αποκάλυψη για το όνομα του μωρού
Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου instagram

Η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στην πορεία της εγκυμοσύνης της σημειώνοντας πως πλέον είναι πολύ καλύτερα, ενώ τοποθετήθηκε και σχετικά με μια ενδεχόμενη μετακόμιση στην Αθήνα.

Πρεμιέρα έκανε το πρωί του Σαββάτου η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Χαμογέλα και πάλι” με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην ομάδα.

Καλεσμένη εμφανίστηκε μέσω Skype και η Ιωάννα Τούνη η οποία αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της αλλά και στην πιθανότητα να μετακομίσει στην Αθήνα.

Είμαι πολύ καλύτερα, είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Είχα δύσκολους μήνες στην αρχή. Τώρα, είναι λίγες εβδομάδες αφότου συνήλθα. Τώρα είμαι πολύ καλά. Δυστυχώς ή ευτυχώς το μόνο που τρώω είναι ψωμί και συγκεκριμένες τροφές γιατί όλα τα υπόλοιπα μου δημιουργούν εμετούς” ανέφερε η influencer.

Σχετικά με το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπογράμμισε πως “Η Ιωάννα ήθελε σε περίπτωση που ήταν κοριτσάκι να δώσουμε το όνομα της μαμάς της. Το καταλαβαίνω και θα το ήθελα κι εγώ. Από εκεί και πέρα, δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ που δεν θα δώσω όνομα από τους γονείς μου. Αν μας βλέπει η μαμά μου να μην στενοχωρηθεί. Έχω κάτι άλλο στο κεφάλι μου”.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αθήνα, η Ιωάννα Τούνη σημείωσε πως το παιδί τους θα έχει δύο παιδικά δωμάτια, ένα στην πρωτεύουσα κι ένα στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα