Ιωάννα Τούνη: Η “σφαγή” με την πρώην κολλητή Βρισηίδα Ανδριώτου και το revenge porn

Ιωάννα Τούνη: Η “σφαγή” με την πρώην κολλητή Βρισηίδα Ανδριώτου και το revenge porn
Ιωάννα Τούνη Instagram / @j.touni

Η Ιωάννα Τούνη σχολίασε την αναφορά της Βρισηίδας Ανδριώτου προς το πρόσωπό της στο "Survivor 5". Τι δήλωσε μέσα από το Instagram της.

Την απάντησή της στην ατάκα “πρώην κολλητή” που είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου του “Survivor 5”, έδωσε η Ιωάννα Τούνη.

Η διάσημη influencer απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των ακολούθων της στο Instagram και μία από αυτές αφορούσε την αναφορά προς το πρόσωπό της από την παίκτρια του “Survivor 5”.

Η Ιωάννα Τούνη δήλωσε πως δεν θέλει να ασχοληθεί ξανά με το συγκεκριμένο άτομο και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν ξανά φίλες στο μέλλον.

“Πώς άλλαξαν κατευθείαν τα μούτρα μου… Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν εδώ τον άνθρωπο. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για αυτήν. Δεν θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της για όσους με ρωτάτε, γιατί βγήκε μαζί με αυτόν που διέρρευσε το “revenge porn” βίντεο. Ευχαριστώ”, είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανήρτησε η Ιωάννα Τούνη.

Σημειώνεται πως η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε ερωτηθεί εάν έχει πάει ποτέ στην Ιταλία και με ποιον, με την ίδια να απαντά: “Με την κολλητή μου, την πρώην”. Οι δυο τους είχαν πάει στη Ρώμη τον Νοέμβριο του 2019.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν χρόνο υπήρξε μια έντονη διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Ιωάννα Τούνη κατηγόρησε τη Βρισηίδα Ανδριώτου ότι συναντήθηκε κρυφά για μπάνιο με τον άνθρωπο που διέρρευσε βίντεο με προσωπικές στιγμές της Ιωάννας Τούνη, με την παίκτρια του Survivor 2022 να αρνείται ότι το έκανε. Μέχρι και σήμερα, οι δύο influencers δεν έχουν καταφέρει να λύσουν τις διαφορές τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα