Ιωάννα Τούνη: Τα λαμπερά γενέθλια στη Χαλκιδική – Πόσα έκλεισε

Ιωάννα Τούνη: Τα λαμπερά γενέθλια στη Χαλκιδική – Πόσα έκλεισε
Ιωάννα Τούνη Instagram / @j.touni

Τα γενέθλιά της είχε η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη. Πώς και με ποιους τα γιόρτασε. Το υπέρλαμπρο φόρεμα και η διασκέδαση στη Χαλκιδική.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε τη Δευτέρα (10/08) η Ιωάννα Τούνη, η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στην αγάπημένη της Χαλκδική

Εκεί αποφάσισε να κάνει το λαμπερό της πάρτι, με παρέα καλών φίλων, μεταξύ των οποίων και το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη. Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν κάνει διακοπές μαζί στη Μύκονο το προηγούμενο διάστημα. 

Η γνωστή influencer έκλεισε τα 27 της χρόνια και οι φίλοι της ετοίμασαν για εκείνη μια έκπληξη με τούρτα στο σπίτι όπου διέμειναν στη Χαλκιδική, ενώ αργότερα η διασκέδαση μεταφέρθηκε σε γνωστό club της περιοχής, όπου η Ιωάννα Τούνη έσβησε και μια δεύτερη τούρτα. 

Η ίδια μετά το πέρας του πάρτι, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε μερικές σκέψεις της για την ιδιαίτερη αυτή μέρα των γενεθλίων της, ενώ ανήρτησε μια φωτογραφία με το υπέρλαμπρο φόρερμα που φορούσε.

Όπως έγραψε:

“27 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη & ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω την δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δεν μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω! Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα & μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα… Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο. Ό,τι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας PS: Δεν μάλωσα με την Στέλα, την Κίκα & τον Πριόνα… τα παιδιά ανησυχούν με την κατάσταση στην Χαλκιδική και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά θα επανορθώσουν, αλλιώς θα πεθάνουν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα