Ιωάννα Τούνη: Θηλάζει τον γιο της on camera – Το μήνυμα που στέλνει

Ιωάννα Τούνη: Θηλάζει τον γιο της on camera – Το μήνυμα που στέλνει
Ιωάννα Τούνη Instagram / @j.touni

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να ευχηθεί "καλό μήνα" στους followers της, δημοσιεύοντας για πρώτη φορά ένα βίντεο στο οποίο θηλάζει τον νεογέννητο γιο της. Η ανάρτησή της στο Instagram.

Σε μια νέα ανάρτηση μαζί με το μωράκι της προχώρησε στα social media η Ιωάννα Τούνη, η οποία έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν σχεδόν ένα μήνα.

Η διάσημη influencer και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, βρίσκονται στην Αθήνα αυτή την περίοδο και προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους ως νέοι γονείς.

Την Τετάρτη (01/02) η Ιωάννα Τούνη θέλησε να ευχηθεί “καλό μήνα” στους followers της (ή “συμπέθερους”, όπως τους αποκαλεί χιουμοριστικά), δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο θηλάζει για πρώτη φορά on camera τον νεογέννητο γιο της.

“Καλό μήνα είπαμε; Καλό μήνα σε όλους τους συμπέθερους! Για μένα μέρα βγαίνει, μέρα μπαίνει, δεν καταλαβαίνω πολλή διαφορά. Εγώ όλη μέρα εδώ πέρα θηλασμός, θηλασμός. Βγες να περάσεις ωραία, να πιεις και ένα ποτάκι για μένα αυτή την εβδομάδα και την επόμενη και την μεθεπόμενη”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεό της η γνωστή influencer.

Ιωάννα Τούνη: Δείτε την ανάρτησή της

Ιωάννα Τούνη: “Ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει”

Πριν από μερικές μέρες, η Ιωάννα Τούνη είχε μοιραστεί ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μοιραζόταν τις σκέψεις της για τον θηλασμό, τονίζοντας πως ειναι ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει ποτέ στη ζωή της.

“Έχω βάλει μόλις το μικρό πιράνχας για ύπνο. Πιστεύω δηλαδή, αν και ακούω κάτι φωνούλες ακόμη. Ο μαύρος κύκλος έχει κατέβει στο πηγούνι. Να σας πω ότι ο θηλασμός, όλο αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου. Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε. Ελπίζω να βελτιώνεται σύντομα η κατάσταση, μπας και καταφέρω να βγάλω τις πιτζάμες, να βάλω κανένα ρούχο και να πάω καμιά βόλτα. Προς το παρόν, σπίτι, σπίτι, σπίτι”, είχε πει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα