Jared Padalecki: Σοβαρό τροχαίο για τον πρωταγωνιστή του Supernatural – “Τυχερός που ζει”

Jared Padalecki: Σοβαρό τροχαίο για τον πρωταγωνιστή του Supernatural – “Τυχερός που ζει”
Ο Jared Padalecki AP

Ο πρωταγωνιστής της αμερικανικής σειράς Supernatural, Jared Padalecki, είχε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της αμερικανικής σειράς Supernatural, Jared Padalecki, ενεπλάκη σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, αλλά πλέον βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συμπρωταγωνιστής του Jensen Ackles.

Συγκεκριμένα, την είδηση έκανε γνωστή στους φαν του Supernatural, ο συμπρωταγωνιστής του ηθοποιού και καλός του φίλος, Jensen Ackles, λέγοντας αρχικά πως του λείπει ο Jared.

Μου λείπει ο φίλος μου“, είπε ο Jensen στους φαν που τον περίμεναν στο Νιου Τζέρσεϊ. “Ο Padelecki στέλνει την αγάπη του. Μίλησα μαζί του χθες. Είναι λυπημένος που δεν μπορεί να είναι εδώ”.

Ο Jared Padalecki και ο Jensen Ackles AP

Δεν ξέρω αν ξέρετε τι συμβαίνει“, είπε στην συνέχεια ο Jensen σε ένα πλήθος θαυμαστών, σε μια εκδήλωση που δεν κατάφερε να παρευρεθεί ο συμπρωταγωνιστής του, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως ο Padalecki ήταν σύμφωνος να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες.

“Ο Padelecki είχε ένα πολύ άσχημο αυτοκινητιστικό ατύχημα“, είπε ο Jensen συγκλονίζοντας πολλούς στο πλήθος. Πρόσθεσε ότι ο Padalecki βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού εκείνη τη στιγμή.

Είναι τυχερός που είναι ζωντανός και όχι μόνο, αλλά και που είναι αυτή τη στιμγή στο σπίτι του και αναρρώνει. Το γεγονός ότι δεν είναι στο νοσοκομείο με τρελαίνει”. Ο Jensen επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξαν θύματα στη συντριβή και ότι ο Padalecki θα μπορεί να κυκλοφορεί και θα επιστρέψει πολύ σύντομα.

Τα hashtag #WeLoveYouJaredPadalecki και #GetWellSoonJared έγιναν αμέσως μετά νέα trend στο Twitter, με τους περισσότερους να εκφράζουν την στήριξή τους και την αγάπη τους στον ηθοποιό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα