Jimmy Kimmel: Σε δεύτερη εγχείρηση καρδιάς ο μόλις 7 μηνών γιος του

Jimmy Kimmel: Σε δεύτερη εγχείρηση καρδιάς ο μόλις 7 μηνών γιος του

Ο Αμερικανός παρουσιαστής είχε μιλήσει για την περιπέτεια με το νεογέννητο γιο τους, ο οποίος υπεβλήθη έξι μήνες μετά δε δεύτερη χειρουργική επέμβαση

Ο επτά μηνών γιος του Jimmy Kimmel, Μπιλ, υπεβλήθη σε προγραμματισμένη και επιτυχημένη εγχείρηση στην καρδιά, τη δεύτερη στη σύντομη ζωή του. Σύμφωνα με ανακοινωθέν του ABC, η επέμβαση έγινε τη Δευτέρα και όλα πήγαν καλά. Ο παρουσιαστής του Jimmy Kimmel Live βρίσκεται σε άδεια στο σπίτι, προκειμένου να είναι κοντά στο μικρό του γιο.

Ο Μπίλι γεννήθηκε με καρδιακή πάθηση” ανέφερε τον περασμένο Απρίλιο ο παρουσιαστής ιδιαίτερα συγκινημένος και περιέγραψε πως εκείνος και η σύζυγός του, λίγες μόνο ώρες μετά τη γέννα, αποφάσισαν να μεταφέρουν το μωρό σε χειρουργική κλινική όπου και υπεβλήθη σε εγχείρηση αποκατάστασης καρδιάς. “Η εγχείρηση πέτυχε. Αυτές ήταν οι πιο βασανιστικές τρεις ώρες της ζωής μου”.

Όπως εξήγησε, έξι μέρες μετά την επέμβαση ο μικρός μπορούσε να βρεθεί στο σπίτι με τους γονείς του και φαίνεται να είναι ήδη πολύ καλύτερα. Μπορεί όλη αυτή η ιστορία να μοιάζει στενόχωρη και  – ευτυχώς – να έχει κατάληξη παραμυθιού.

Μπορεί ο Kimmel να προκάλεσε το αίσθημα της συμπόνοιας για τον συνάνθρωπο, μια κίνηση που πολλοί θα σπεύσουν να στηλιτεύσουν ως, φτηνή προσπάθεια προσέλκυσης τηλεθεατών, όμως ο Αμερικανός δεν ανέφερε την περιπέτειά του, απλά και μόνο για να συγκινήσει. Το έκανε προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τη σημασία της περίθαλψης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα