Johnny Depp: Οι αστυνομικοί ‘σβήνουν τα στοιχεία’ της κακοποίησης ισχυρίζεται η Amber Heard

default image

Το σίριαλ Johnny Depp - Amber Heard συνεχίζεται με την όμορφη ηθοποιό να επικαλείται προσπάθεια συγκάλυψης των πράξεων του χολιγουντιανού σταρ από αξιωματικούς της αστυνομίας του Λος Άντζελες

Είναι το διαζύγιο του καλοκαιριού και ίσως να μετεξελιχθεί και στη celebrity δίκη της χρονιάς. Ο Johnny Depp χώρισε από την κατά πολύ νεότερη του Amber Heard, με την τελευταία να επικαλείται “ασυμφωνία χαρακτήρων”. Τις αμέσως επόμενες ημέρες όμως, η όμορφη Amber εμφανίστηκε δημόσια φέροντας μώλωπες στο πρόσωπο και ισχυρίστηκε πως δέχτηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφό της. Κάπου εκεί εμφανίστηκε και η οικογένεια του ηθοποιού, η πρώην σύζυγός του Βανέσα Παραντί και τα παιδιά του, να δηλώσουν δημόσια την υποστήριξή τους στον αστέρα του Χόλιγουντ. Κάπου ανάμεσα πρέπει να σημειώσει κανείς πως το ζευγάρι δεν είχε συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο, με όλα τα παρατράγουδα που μπορεί να έχει αυτό στη συνέχεια.

Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ, θέλει το περιβάλλον της Heard να καταγγέλλει προσπάθεια συγκάλυψης της επίθεσης Depp από την αστυνομία. Οι δύο αστυνομικοί που πήραν κατάθεση από εκείνη τη νύχτα που φέρεται να δέχτηκε επίθεση, αναφέρθηκαν στο LAPD και τόνισαν πως η γυναίκα δεν έφερε εμφανή σημάδια.

Οι αξιωματικοί που δέχτηκαν την κλήση, έδωσαν κατάθεση στους ανωτέρους τους την Τρίτη το απόγευμα και ισχυρίστηκαν μάλιστα πως δεν είχαν καμία ενημέρωση για την εμπλοκή του Johnny Depp. Η κλήση έφτασε στο τμήμα με το όνομα Heard και εκείνοι ανέφεραν πως δεν τη συνέδεσαν με τον ηθοποιό.

 

Από την αστυνομία, αναφέρουν πως είχαν πληροφορίες για ενδοοικογενειακή διαφωνία. Η Amber Heard άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, χωρίς όμως να επιτρέπει σε εκείνους να εισέλθουν στο διαμέρισμα. Από την προφορική ανάκριση, η Heard δήλωσε πως επρόκειτο απλά για λεκτική αντιπαράθεση με το σύζυγό της, χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

Έπειτα από επιμονή των αρχών, οι αστυνομικοί εξέτασαν το πρόσωπο και τα άλλα εμφανή μέρη στο σώμα της γυναίκας για τυχόν μώλωπες και σημάδια που να υποδεικνύουν βία και κακομεταχείριση χωρίς να παρατηρήσουν κανένα ίχνος. Η Amber Heard όμως στη συνέχεια υποστήριξε πως δέχτηκε ένα κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπο, ενώ εξήγησε πως ο Johnny Depp την άρπαξε από τα μαλλιά και τη χτύπησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα