Joselyn Cano: Γνωστή Instagrammer πέθανε μετά από αισθητική επέμβαση

Joselyn Cano: Γνωστή Instagrammer πέθανε μετά από αισθητική επέμβαση
Joselyn Cano Instagram

Η "Κιμ Καρντάσιαν του Μεξικού" για πολλούς, έχασε τη ζωή της στα 29 της χρόνια, αφού η επέμβαση ανόρθωσης γλουτών στην οποία υποβλήθηκε, απέτυχε.

Η Joselyn Cano, γνωστό μοντέλο του Instagram που πολλοί την χαρακτήριζαν ως “η Κιμ Καρντάσιαν του Μεξικού” έχασε τη ζωή της σε ηλικία 29 ετών, έπειτα από αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση ανόρθωσης γλουτών.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε η ινφλουένσερ Lira Mercer μέσω του Τουίτερ όπου έγραψε: “Θεέ μου, η Joselyn Cano πέθανε στην Κολοβία έπειται από χειρουργική επέμβαση. Απίστευτο”.

Ο θάνατος της Cano δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από την οικογένειά της, ωστόσο εκατοντάδες χρήστες σπεύδουν να γράψουν τα συλληπητήριά τους στα social media. Το προφίλ της στο Instagram που ενημέρωνε σε καθημερινή βάση, έχει να ανανεωθεί από τις 7 Δεκεμβρίου.

Η Canο ήταν μοντέλο, μπλόγκερ και σχεδιάστρια μόδας. Περισσότεροι από 12 εκατομμύρια χρήστες την ακολουθούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με το προφίλ της στο Linkedln, η Cano έχει σπουδάσει Μικροβιλογία στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο.

Η επέμβαση ανόρθωσης γλουτών είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ. Το ποσοστό των ανθρώπων που κατέφυγαν στο συγκεκριμένο τύπο επέμβασης αυξήθηκε από το 2000 μέχρι το 2015 κατά 252%.

Οι πιθανότητες να χάσει κανείς τη ζωή του από επιλοκές της συγκεκριμένης επέμβασης είναι 1 στις 3.000, σύμφωνα με το PlasticSurgery.org.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα