Καίτη Φίνου: Ο βιασμός στα 16 της και η σεξουαλική παρενόχληση από καταγγελλόμενο ηθοποιό

Καίτη Φίνου: Ο βιασμός στα 16 της και η σεξουαλική παρενόχληση από καταγγελλόμενο ηθοποιό
Καίτη Φίνου Glomex

Η Καίτη Φίνου αποκάλυψε πως σε ηλικία 16 ετών έπεσε θύμα βιασμού και περιέγραψε την τραυματική εμπειρία της. Τι είπε για το περίεργο τηλεφώνημα που δέχτηκε πριν από μερικά χρόνια από καταγγελλόμενο ηθοποιό.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” ήταν η Καίτη Φίνου, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή, τις σχέσεις της με τον Στάθη Ψάλτη και τον Λευτέρη Πανταζή, αλλά και το γεγονός ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ηλικία 16 ετών, αλλά και το περίεργο τηλεφώνημα που δέχτηκε στα 46 της.

Η Καίτη Φίνου αναφέρθηκε, αρχικά, στο γεγονός ότι μένει στο “Σπίτι του Ηθοποιού” λόγω οικονομικών δυσκολιών, εδώ και 8 χρόνια.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως σε ηλικία 16 ετών έπεσε θύμα βιασμού, περιγράφοντας την τραυματική εμπειρία της:

“Στα 16 ήμουν ερωτευμένη με έναν Δημήτρη. Η μητέρα μου ήθελε να με πάρει από την αγκαλιά του, γιατί δεν ήταν από καλή οικογένεια. Χαρτόπαιζε, δεν ήταν της δουλειάς. Οι γονείς μου είχαν ένα φίλο στην Πάτρα και με έστειλαν εκεί για να απομακρυνθώ από τον Δημήτρη. Μια μέρα είχε δουλειές αυτός και δεν μπορούσε να έρθει να με πάρει, και έστειλε έναν φίλο του Ελληνοαμερικανό. Ήμασταν στο αμάξι, περνώντας από την Καλογριά, είπα εγώ μέσα στην αθωότητά μου “α τι ωραίο το δάσος”. Με πήγε εκεί για να το δω καλύτερα και μου επιτέθηκε. Δεν ολοκληρώθηκε ο βιασμός. Έβγαλε και μαχαίρι. Έβαλα τα κλάματα. Και τότε δεν κατάφερε να μου κατεβάσει το παντελόνι. Αυτός ότι έκανε… Αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα, είναι πώς γυαλίζανε τα μάτια του την ώρα της πράξης”.

“Από τότε, η ζωή μου πήρε άλλο δρόμο. Το κατάλαβα στα 40 μου, όταν έκανα ψυχοθεραπεία”, συμπλήρωσε.

Σχετικά με το περίεργο τηλεφώνημα και την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από γνωστό ηθοποιό, περιέγραψε:

“Στα 40 τόσα μου, δέχτηκα τηλεφώνημα από πασίγνωστο ηθοποιό, βογκούσε. Βογκούσε κι εγώ νόμιζα ότι είχε χτυπήσει. Εκείνη την ώρα έπαιζα μπιρίμπα με τρεις φίλες. Η μία ήταν η συνάδελφος, η Άντα Πατρέλη, η άλλη η Μαίρη Λαμπίρη, επίσης συνάδελφος. Βλέπω το όνομα και λέω «Τι θέλει; Εγώ έχω να μιλήσω με αυτόν τον άνθρωπο πολύ καιρό». Κι άρχισε να βογκάει «Καίτη! Καίτη!» κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε. Αυτοϊκανοποιούταν και όταν άκουσα και το τέλος που το είπε καθαρά… Το μόνο που έκανα όταν το έκλεισα, κοιτάω τα κορίτσια και κάνω μπλιαχ… Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ήμουν 46-47 χρονών”.

“Είμαι δίπλα σε όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες που έχουν περάσει τέτοια πράγματα”, είπε για το κίνημα metoo.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα