Καίτη Γαρμπή: “Δεν υπάρχουν ένοχα ρούχα. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά”

Καίτη Γαρμπή: “Δεν υπάρχουν ένοχα ρούχα. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά”
Καίτη Γαρμπή ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ / PAPADAKIS PRESS

Η Καίτη Γαρμπή σχολίασε την περίπτωση του 22χρονου στη Νέα Σμύρνη, που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Τι έγραψε στο twitter.

Την περίπτωση του 22χρονου, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος, μετά τη σύλληψή του όταν ακολούθησε νεαρή μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της στη Νέα Σμύρνη, σχολίασε η Καίτη Γαρμπή.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στο twitter και εκφράζει συχνά την άποψή της πάνω σε κοινωνικά ζητήματα, απάντησε σε όσους κατηγορούν το θύμα σε παρόμοιες περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, κάνοντας victim blaiming και ρωτώντας “τι φορούσε” η γυναίκα που δέχτηκε την εκάστοτε επίθεση.

Η Καίτη Γαρμπή έστειλε, παράλληλα, ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ενότητας προς τις γυναίκες. Όπως έγραψε:

Δεν υπάρχουν ένοχα ρούχα. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το θύμα τους να φοράει ρούχα που βγαίνουν εύκολα. Θέλουμε να κυκλοφορούμε όπως μας αρέσει με ό,τι μας αρέσει και να νιώθουμε ασφαλείς! Είμαστε όλες μαζί σε αυτό, μέχρι να το καταλάβουν όλοι.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version