Καίτη Γκραμμά: Το πρώτο τρανς μοντέλο που περπάτησε για τον οίκο Prada

Καίτη Γκραμμά: Το πρώτο τρανς μοντέλο που περπάτησε για τον οίκο Prada
Η Καίτη Γκραμμά papadakispress

Η Καίτη Γκραμμά έκανε ένα όνειρό της πραγματικότητα, περπατώντας σε πασαρέλα για λογαριασμό της Prada στο Μιλάνο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα τρανς μοντέλο συμπεριλαμβάνεται σε επίδειξη του οίκου.

Η Καίτη Γκραμμά είναι το μοντέλο που μερίδα του κοινού γνώρισε πριν από μερικά χρόνια μέσα από το GNTM. Τότε, παρόλο που η ίδια πήρε τέσσερα «ναι» από τους κριτές, τελικά δεν κατάφερε να μπει στο ριάλιτι μοντέλων, καθώς υπήρχαν ζητήματα με τα στοιχεία της στα νομικά έγγραφα, λόγω της τρανς ταυτότητας φύλου της.

Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά για την Καίτη Γκραμμά, η οποία ζει στο εξωτερικό και συνεργάζεται με επιτυχημένους σχεδιαστές.

Το 2019 η ίδια υπέγραψε με γαλλικό πρακτορείο μοντέλων, ενώ αυτή την περίοδο δραστηριοποιείται σε Ιταλία και Αγγλία.

Το μοντέλο πριν από λίγες ώρες περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Prada στο Μιλάνο. Η ίδια ανακοίνωσε το γεγονός στον λογαριασμό της στο Instagram, τονίζοντας ότι ο οίκος αποφάσισε να συμπεριλάβει για πρώτη φορά ένα τρανς μοντέλο στην επίδειξή του.

«Μετά από 109 χρόνια το πιο επιτυχημένο και διάσημο brand μόδας στην Ιταλία αποφάσισε να συμπεριλάβει για πρώτη φορά ένα τρανς μοντέλο στην επίδειξή του. Περήφανη για την κοινότητά μου. Αυτό το κορίτσι είναι από την Ελλάδα. Περήφανη για τη χώρα μου. Αυτό το κορίτσι είμαι εγώ… Περήφανη για τον εαυτό μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης το γνωστό μοντέλο.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα