Καίτη Κωνσταντίνου: Σχολιάζει για πρώτη φορά την ομοιότητά της με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Καίτη Κωνσταντίνου: Σχολιάζει για πρώτη φορά την ομοιότητά της με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Η Καίτη Κωνσταντίνου μίλησε για την ομοιότητά της με τη Χρύσα Ρώπα και τον Νίκο Οικονομόπουλο και τα αστεία memes που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Καλεσμένη στο “Λούης Night Show” του Alpha Κύπρου βρέθηκε η Καίτη Κωνσταντίνου. Στη συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνάδελφό της Χρύσα Ρώπα με την οποία όπως αποκάλυψε την έχουν μπερδέψει αρκετές φορές στον δρόμο.

«Με μπερδεύουν συνέχεια με τη Χρύσα Ρώπα. Μου λένε “α, έχετε παίξει σε αυτό” και λέω εγώ ναι ναι… Τι να τους πω εγώ; Τους λέω δεν είμαι εγώ η Χρύσα Ρώπα και μου λένε “δεν μπορεί να μην είστε εσείς”» ανέφερε.

Στη συνέχεια, η Καίτη Κωνσταντίνου τοποθετήθηκε για πρώτη φορά και με την ομοιότητα που πολλοί της έχουν αποδώσει με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο και όλα αυτά τα αστεία που κυκλοφορούν κατά καιρούς στο Internet.

«Mε έχουν βγάλει και στο ίντερνετ ότι μοιάζω με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Μάλιστα, η μαμά μιας φίλης μου, ήταν ο Οικονομόπουλος σε μια αφίσα, και της λέει “ρε συ, η Καίτη τραγουδάει;” είπε η ηθοποιός.

SHARE: