Καλυβάτσης: Η στιγμή που κινδύνεψε μεσοπέλαγα με τον Νίκο Παπάζογλου

Καλυβάτσης: Η στιγμή που κινδύνεψε μεσοπέλαγα με τον Νίκο Παπάζογλου
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης glomex - ant1

Ο ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε για τη στιγμή που φοβήθηκε περισσότερο στη θάλασσα, όταν βρέθηκε να παλεύει με τα κύματα, με συνταξιδιώτη τον Νίκο Παπάζογλου.

Καλεσμένος στο “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος αυτό το διάστημα συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Εκτός Ελέγχου».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το θέατρο και την καριέρα του, ενώ μοιράστηκε τις μοναδικές εμπειρίες που έχει ζήσει, ταξιδεύοντας με το σκάφος του. Ο ίδιος, μάλιστα, θυμήθηκε τη στιγμή που κινδύνεψε περισσότερο, όταν βρέθηκε μεσοπέλαγα με συνταξιδιώτη τον Νίκο Παπάζογλου.

Για τη ζωή με το σκάφος του, ο ίδιος τόνισε: “Αυτό που καταλαβαίνω από τη ζωή είναι ότι ζούμε με λάθος τρόπο. Η ζωή στις πόλεις δεν είναι κατά φύση, αλλά παρά φύση. Πιστεύω στην αγάπη και την επικοινωνία των ανθρώπων. Αν αυτά υπάρχουν θα ζούμε καλύτερα. Το τρίτο είναι η φιλία”.

Ενώ για την πιο δύσκολη εμπειρία του στη θάλασσα, ο ίδιος υποστήριξε: “Η ζωή του ταξιδευτή είναι πολύ ωραία. Ήταν αρχές Σεπτέμβρη και γυρνούσα από Δωδεκάνησα στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ένας φίλος με το σκάφος του μόνος του, εγώ μόνος μου και ο Νίκος Παπάζογλου με την οικογένειά του, φύγαμε από το Καρλόβασι προς τη Χίο.. Μας έπιασε μελτέμι, πολύ ξύλο. Προσευχόμουν να σωθούμε. Πολύ κύμα… Δεν τελείωνε με τίποτα εκείνο το ταξίδι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα