Κάνιε Γουεστ: Ανέβασε ένα… κηδειόχαρτο του Πιτ Ντέιβιντσον μετά τον χωρισμό του από την Κιμ Καρντάσιαν

Κάνιε Γουεστ: Ανέβασε ένα… κηδειόχαρτο του Πιτ Ντέιβιντσον μετά τον χωρισμό του από την Κιμ Καρντάσιαν
Kanye West AP

Ο... μακάβριος τρόπος με τον οποίο ο Κάνιε Γουεστ σχολίασε τον πολυαναμενόμενο -για εκείνον- χωρισμό της Κιμ Καρντάσιαν από τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Τον χωρισμό της Κιμ Καρντάσιαν από τον Πιτ Ντέιβιντσον, που έγινε γνωστός πριν από λίγες ημέρες… “θρηνεί” ο Κάνιε Γουέστ.

Ο ράπερ θέλησε να σχολιάσει τον πολύκροτο αυτό χωρισμό με μια… μακάβρια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ανέβασε μόνο ένα κηδειόχαρτο με το όνομα και την ηλικία του Πιτ Ντέιβιντσον.

Η εν λόγω ανάρτηση έρχεται να επιβεβαιώσει τα ακραία… συναισθήματα του ράπερ για τον Πιτ Ντέιβιντσον και έρχεται να αναζωπυρώσει μια κόντρα που ο ίδιος είχε δημιουργήσει και διατηρούσε μόνος του.

Ο χωρισμός της Κιμ Καρντάσιαν με τον Πιτ Ντέιβιντσον έγινε γνωστός το περασμένο Σάββατο (06/08), καθώς σύμφωνα με όσα μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, μετά από εννέα μήνες σχέσης.

Μεταξύ άλλων, το “E! News” και το “People” – επικαλούμενα καλά πληροφορημένες πηγές – μετέδωσαν ότι η reality star και ο διάσημος μέσα από το “Saturday Night Live” κωμικός χώρισαν πριν λίγες ημέρες.

Εκπρόσωπος της Κιμ Καρντάσιαν αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ εκπρόσωπος του Πιτ Ντέιβιντσον δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

Η Κιμ Καρντάσιαν με τον Πιτ Ντέιβιντσον στο Met Gala 2022 Evan Agostini/Invision/AP

Το ειδύλλιο του ζεύγους ξεκίνησε όταν η 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν παρουσίασε το σόου “Saturday Night Live” τον Οκτώβριο του 2021.

Η Καρντάσιαν, που αναμένει την οριστικοποίηση του διαζυγίου της με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, πρωταγωνιστεί στο νέο κύκλο ριάλιτι με την οικογένειά της που προβάλλεται στη συνδρομητική πλατφόρμα Hulu, ενώ ο 28χρονος Ντέιβιντσον συμμετείχε στο σόου “Saturday Night Live” για όγδοη σεζόν προτού ανακοινώσει την αποχώρησή του τον περασμένο Μάιο. Το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας “Wizards!” στην Αυστραλία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα