Kanye West για Taylor Swift: ‘Γιατί έκανα αυτή τη ‘σκύλα’ διάσημη’

default image

Ο διάσημος ράπερ ανοίγει και πάλι τη Βεντέτα με την τέως country, νυν ποπ, τραγουδίστρια, αυτή τη φορά συμπεριλαμβάνοντάς τη στους στίχους του νέου του τραγουδιού. Τι απαντά η τραγουδίστρια στα Grammy's

O Kanye West χτύπησε και πάλι, αναφερόμενος στην Taylor Swift στο νέο του τραγούδι Famous. Στο κομμάτι, ο ράπερ αναφέρεται στην τραγουδίστρια λέγοντας: “Νιώθω ότι μπορώ ακόμη να κάνω σεξ με την Taylor, γιατί έκανα αυτή την ‘σκύλα’ διάσημη’. Ο στίχος έκανε το γύρο του διαδικτύου και αναζωπύρωσε τη βεντέτα της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας που κρατά από το 2009. Πώς απάντησε στην πρόκληση η Taylor Swift στα χθεσινά βραβεία Grammy;

Τότε και με αφορμή τα βραβεία του MTV, ο Αφροαμερικανός είχε διατυπώσει ενστάσεις ως προς τη βράβευση της πρωτοεμφανιζόμενης τότε Swift για το βίντεο κλιπ της χρονιάς. Δεν δίστασε μάλιστα να διακόψει τη βράβευση και να σημειώσει πως θα έπρεπε το βραβείο να δοθεί στη Beyonce. Ο ράπερ, αρπάζοντας κυριολεκτικά το βραβείο από την τραγουδίστρια και λέγοντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος για εσένα, αλήθεια, αλλά η Beyonce είχε ένα από τα καλύτερα βίντεο όλων των εποχών” αφήνοντας άναυδη τη νεαρή τραγουδίστρια επί σκηνής.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι δύο καλλιτέχνες έκαναν αρκετές δηλώσεις για το θέμα, ενώ είχε δοθεί η εντύπωση πως η κόντρα είχε λήξει. Μάλιστα η Taylor Swift προλόγισε το περσινό καλοκαίρι το βραβείο Vanguard στον Kanye West λέγοντας: “Υπήρξα θαυμάστριά του, από την εποχή που θυμάμαι τον εαυτό μου, γιατί ο Kanye ορίζει ότι το δημιουργικό στη μουσική, τη μόδα και τη ζωή”. Παραλαμβάνοντας τότε το αγαλματάκι από την τραγουδίστρια ο West ανέφερε πως έχει αναλογιστεί πολλές φορές: “Αν είχα τη δυνατότητα να το κάνω όλο από την αρχή, τι θα είχα κάνει;” για το περιστατικό με την Swift, τονίζοντας όμως πως “η τέχνη δεν είναι πάντα ευγενική”.

Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα επιχειρήσουν να σταματήσουν την επιτυχία σου

Χωρίς να τον κατονομάζει, η Taylor Swift, φαίνεται πως απάντησε στη νέα πρόκληση του Kanye West, παραλαμβάνοντας το βραβείο Grammy’s στην απονομή της Δευτέρας. “Ως η πρώτη γυναίκα που κερδίζει δύο φορές το βραβείο για το Άλμπουμ της χρονιάς στα Grammy, θέλω να πω στις νέες γυναίκες εκεί έξω: Θα υπάρξουν άνθρωποι στην πορεία, που θα προσπαθήσουν να υποσκάψουν την επιτυχία σας ή να πάρουν τα εύσημα για όσα έχετε πετύχει ή να επωμιστούν τη δόξα σας. Αλλά αν επικεντρωθείτε στη δουλειά και δεν αφήσετε τους ανθρώπους αυτούς να σας παραγκωνίσουν, κάποια μέρα, όταν φτάσετε εκεί που θέλετε, θα κοιτάτε γύρω σας και θα ξέρετε πως ήταν ο εαυτός σας και οι άνθρωποι που σας αγαπούν που σας οδήγησαν εκεί. Και αυτό θα είναι ένα από τα πιο υπέροχα συναισθήματα στον κόσμο”. Η σπόντα είναι εμφανέστατη και δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη από ΜΜΕ και Social Media.

Δείτε το βίντεο από τη βράβευση:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα