Kanye West: Υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2024

Kanye West: Υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2024
Kanye West Evan Vucci, File/AP Photo

Την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές του 2024 ανακοίνωσε ο Kanye West. Ο ακροδεξιός άνδρας που κρύβεται πίσω από την καμπάνια του.

Το ‘πε και το ‘κανε ο Kanye West, καθώς μετά την αποτυχημένη του προσπάθεια στις αμερικανικές εκλογές διεκδικεί ξανά τη προεδρία των ΗΠΑ το 2024.

Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό “PatriotTakes” στο Twitter, ο διάσημος ράπερ, ο οποίος τώρα ακούει στο Ye, έχει στο πλευρό του τον ακροδεξιό σχολιαστή Milo Yiannopoulos και ακούγεται να λέει πως ο τελευταίος εργάζεται για την καμπάνια του.

“Αυτό είναι ανακοίνωση;”, ακούγεται να ρωτάει ένας άνδρας, ενώ όταν ο κάμεραμαν ρωτάει ευθέως τον Kanye West αν θα είναι υποψήφιος για τις αμερικανικές εκλογές το 2024, ο ίδιος απάντησε γελώντας: “Ναι. Είναι απλό, γιατί κανείς δεν μπορεί να μου πει, ξέρεις, ‘πρέπει να πεις αυτό, δεν πρέπει να λες εκείνο’. Απλώς προχωράμε προς το μέλλον“.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, έρχεται την ώρα που ο Kanye West βρίσκεται εν μέσω σφοδρών επικρίσεων τόσο για τις δηλώσεις του που αποδεικνύουν ότι είναι θαυμαστής του Χίτλερ όσο και για τα εμπρηστικά σχόλιά του πως “ο George Floyd πέθανε από υπερβολική δόση, ενώ το τελευταίο διάστημα τα αντισημιτικά σχόλιά του και τα μηνύματα κατά των Εβραίων τού στέρησαν την είσοδο σε Twitter και Instagram και τον έφεραν αντιμέτωπο με οργισμένη κριτική.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα