Καπουτζίδης κατά Μουτσινά: “Εγώ δεν βλέπω σάτιρα, βλέπω κοροϊδία”

Καπουτζίδης κατά Μουτσινά: “Εγώ δεν βλέπω σάτιρα, βλέπω κοροϊδία”
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ant1

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και για το "ναυάγιο" στη συνεργασία του με την Ελένη Γερασιμίδου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show το βράδυ της Τετάρτης, όπου και μίλησε ανοιχτά για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά, επαναλαμβάνοντας για ακόμη μια φορά ότι αυτό που κάνει ο παρουσιαστής “δεν είναι σάτιρα”, αλλά μια συμπεριφορά που κοροϊδέυει τον κόσμο, όπως τόνισε ο ηθοποιός.

“Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Όλοι έχουμε κοροϊδέψει. Και εγώ και συ και όλοι μας, να μην βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω. Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι, κάποιος άλλος το αντιλαμβάνεται ως σάτιρα. Πολύ εντάξει είμαι και με αυτό. Αυτός ο οποίος το βλέπει ως σάτιρα, βλέπει σάτιρα. Αυτή είναι η γνώμη του. Εγώ καμιά φορά δεν βλέπω σάτιρα και βλέπω κοροϊδία και δεν μου αρέσει αυτό. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο”, είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

“Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει ούτε με την Ζέτα ούτε με την Ελισάβετ για αυτό το θέμα. Καμιά φορά και βέβαια θέλεις χρόνο για να καταλάβεις και ο καθένας θα πάρει τον χρόνο του. Εγώ αυτό πιστεύω. Θα έρθει η ώρα, μετά από χρόνια ή μετά από ένα διάστημα, που θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Νιώθω ότι τώρα δεν θα μπορέσουμε. Άστα τα πράγματα να κυλήσουν όμορφα. Ξέρουν αυτά καλύτερα από εμάς”, συνέχισε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε και για τη γενέτειρά του, τις Σέρρες, που είναι και ο τίτλος της νέας του σειράς. Για ποιο λόγο δεν συνεργάστηκαν, τελικά, με την Ελένη Γερασιμίδου;

“Εγώ τον ρόλο έγραφα για την Ελένη Γερασιμίδου όπως και τον ρόλο της Ζουμπουλίας. Της έστειλα τα λόγια και μου είπε ότι της άρεσε πολύ αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει τρεις μήνες στις Σέρρες. Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε. Πάρθηκε μία απόφαση από όλους ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η συνεργασία με την κυρία Γερασιμίδου, δεν μπόρεσα να την πάρω ένα τηλέφωνο αλλά θα το κάνω”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα