Καράβας: “Είχα πρόταση για μεγάλο βραδινό show”

Καράβας: “Είχα πρόταση για μεγάλο βραδινό show”
Caption/Glomex

Ο κριτής του GNTM αποκάλυψε γιατί απέρριψε πρόταση για μεγάλο βραδινό show και σχολίασε την πορεία του GNTM φέτος. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Ο κριτής του GNTM και διάσημο μοντέλο, Γιώργος Καράβας, μίλησε “στο Πρωινό” για την πορεία του φετινού διαγωνισμού μόδας και αποκάλυψε ποια τηλεοπτική πρόταση αρνήθηκε.

“Είχα μία πολύ μεγάλη πρόταση, ήταν ένα show πολύ μεγάλο, το οποίο θεώρησα σώφρων και σωστότερο να κάτσω και να δουλέψω πάνω σε αυτό που έχω ήδη εμπλακεί και ο κόσμος με έχει μάθει το αγαπάω πάρα πολύ. Η πρόταση, η οποία είχε έρθει πέρυσι ήταν για κάτι βραδινό, prime time“, δήλωσε συγκεκριμένα.

Όπως αποκαλύφθηκε στο πλατό του Πρωινού, ο Γιώργος Καράβας δέχτηκε πρόταση από το talent show X-Factor, πριν αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή ο Ανδρέας Γεωργίου.

Αναφορικά με τα σχετικά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του φετινού GNTM, o κ. Καράβας εξήγησε πως “η ανάγνωση δεν είναι μόνο επιδερμική”, τονίζοντας πως δεν έχει σημασία μόνο το ποσοστό σαν ποσοστό αλλά και ο ανταγωνισμός. “Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 14 προγράμματα μυθοπλασίας, η πίτα μοιράζεται σε περισσότερα κομμάτια, δεν είναι όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα