Καρντάσιανς: Απίστευτο βίντεο στο TikTok – Τα πρόσωπά τους πριν και μετά τις πλαστικές

Καρντάσιανς: Απίστευτο βίντεο στο TikTok – Τα πρόσωπά τους πριν και μετά τις πλαστικές
Οικογένεια Καρντάσιαν Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Βίντεο που έγινε viral στο TikTok δείχνει τα αληθινά πρόσωπα των αδελφών Καρντάσιαν, προτού κάνουν πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Viral έχει γίνει στο TikTok ένας γραφίστας, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα βίντεο με τα πρόσωπα των αδελφών Καρντάσιαν, όπως ήταν πριν από τις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Συγκεκριμένα, ο Mitchell Wiggs έχει πάρει μία οικογενειακή φωτογραφία στις οποίες ποζάρουν οι Κιμ, Κλόε, Κόρτνεϊ, Κέντελ και Κάιλι, καθώς και η μητέρα τους Κρις Τζένερ. Εστιάζει στο κάθε πρόσωπο και με ένα ψηφιακό εργαλείο μοιάζει να σβήνει τις πλαστικές επεμβάσεις και να παρουσιάζει το πραγματικό πρόσωπό τους.

Δίνοντας πίσω στις Καρντάσιανς τα παλιά τους πρόσωπα”, ονόμασε ο γραφίστας το βίντεό του, το οποίο συγκέντρωσε χιλιάδες likes και εκατομμύρια προβολές, καθώς και πολλά σχόλια. Μάλιστα, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του, δημιούργησε ένα ακόμη παρόμοιο βίντεο με το δεύτερο μέρος της δουλειάς του.

Μάλιστα, κάποιοι χρήστες του ζητούν να κάνει και άλλο βίντεο, δείχνοντας τα σώματα των πάμπλουτων αδελφών πριν τις πλαστικές.

Δείτε τα βίντεο στο TikTok:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα