Καρολίνα Καλύβα για Μπο: “Φάουλ που έκανε repost stories που με κατηγορούσαν – Του έστειλα μήνυμα”

Καρολίνα Καλύβα για Μπο: “Φάουλ που έκανε repost stories που με κατηγορούσαν – Του έστειλα μήνυμα”
Καρολίνα Καλύβα Glomex

Νέες δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα για τον Μπο για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star. Η απάντηση του ράπερ στο "Τι θα κάνει, θα με σκοτώσει;".

Στην εκπομπή “Πρωινό μας” της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη 31/01) η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία βρίσκεται ακόμα στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω του ειδυλλίου της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια του Survivor δήλωσε έκπληκτη από τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα στην Ελλάδα, αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Δεν είχα ιδέα ότι θα μπορούσε να πάρει τέτοιες διαστάσεις. Έλαβα απειλητικά μηνύματα. Έπεσα από τα σύννεφα. Δέχτηκα μηνύματα σε post, δεν χρειάζεται να τα διαγράψω. Μπορείτε να τα δείτε όλα”.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε στην εκπομπή ένα βίντεο με σημερινές δηλώσεις του Μπο, ο οποίος σχολίασε, μεταξύ άλλων, τη φράση της Καρολίνας “Τι θα κάνει ο Μπο; Θα με σκοτώσει;”, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα μήνυμα που του έστειλε.

“Εννοείται ότι δεν θα τη… σκοτώσω. Με ξέρει τι άνθρωποις είμαι. Ό,τι έγινε έγινε. Μου έστειλε ένα μήνυμα η Καρολίνα, δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε δημόσια. Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση. Ήταν μια ωραία, δυνατή σχέση, που για μένα είχε προοπτικές, αλλά κράτησε έναν μήνα. Δεν με απασχολεί από εδώ και πέρα τι κάνει η Καρολίνα και ο Μάριος. Τι να πω και στον Μάριο; Δεν χρειάζεται να μιλήσω. Πιο πολύ σε πειράζει αυτό που έγινε λόγω της ανθρώπινης σχέσης”, είπε ο γνωστός ράπερ.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Μπο, η Καρολίνα ανέφερε πως “ο Μπο τα είπε τέλεια” τώρα που η ίδια είναι εκτός παιχνιδιού.

“Με τη φωνή μου ΄έξω, δηλαδή αφότου βγήκα, τα είπε τέλεια και μπράβο του. Δεν μου άρεσε που ο Μπο έκανε repost stories που με κατηγορούσαν, ήταν φάουλ από τη στιγμή που δεν υπήρχε ο αντίλογος. Ο Μπο δεν με άκουσε από κοντά. Του έστειλα ένα μήνυμα, αλλά δεν υπήρχε απάντησε”, ανέφερε η Καρολίνα.

Ερωτηθείσα αν ζήτησε συγγνώμη από τον Μπο απάντησε ότι “είναι προσωπικό δεδομένο”.

Τέλος, η Καρολίνα ανέφερρε πως ο Μάριος Πρίαμος δεν είχε αναφέρει ότι έχει σχέση εκτός παιχνιδιού, για αυτό και δεν την αφορά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα