Κατάθεση ψυχής από την Μαρί Κωνσταντάτου: Τι να πρωτοπώ για τον Μίνωα Κυριακού

Κατάθεση ψυχής από την Μαρί Κωνσταντάτου: Τι να πρωτοπώ για τον Μίνωα Κυριακού
Κατάθεση ψυχής από την Μαρί Κωνσταντάτου NDP Photo Agency

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια και ηθοποιός, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά από πολύ καιρό, για το διαζύγιο με τον αείμνηστο ιδιοκτήτη του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στον τηλεοπτικό φακό μετά από πολύ καιρό έκανε η Μαρί Κωνσταντάτου και μίλησε για τον Μίνωα Κυριακού, το διαζύγιό τους, τους φίλους που εξαφανίστηκαν αλλά και για τον σημερινό της σύντροφο.

“Δεν εξαφανίστηκα, τα media με εξαφάνισαν, οπότε δεν ευθύνομαι εγώ που δεν έχω δώσει συνέντευξη τα τελευταία χρόνια. Εγώ εδώ ήμουν. Είχα φίλους και συνεργάτες οι οποίοι με πρόδωσαν, αλλά είναι κάτι που περίμενα και γνώριζα από την αρχή. Ήξερα πάρα πολύ καλά ότι θα συμβεί αυτό, απλά δεν μπορούσα να το προσδιορίσω χρονικά. Επέλεξαν να φύγουν, αλλά δεν μου λείπουν”, είπε στην εκπομπή Ooh la la!, στο ΣΚΑΪ.

“Τι να σου πω για έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο που ζήσαμε μαζί 17 ολόκληρα χρόνια χωρίς να συγκινηθώ. Τι να σου πρωτοπώ για τον Μίνωα Κυριακού; Ήταν ένας άνθρωπος που αγάπησα πάρα πολύ και με αγάπησε πάρα πολύ. Το διαζύγιο μας ήταν συναινετικό και όλα αυτά ήταν ιστορίες που κατασκεύασαν κάποιοι, εντελώς πλαστές και πλασματικές. Καθημερινά παλεύω για να μην κάνω flashback. Το ολοκληρώνουμε εδώ γιατί θα μου είναι πολύ δύσκολο…

Δεν είμαι μόνη μου, έχω μια πολύ καλή σχέση με ένα φανταστικό άνθρωπο πολύ αξιόλογο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα