“Σκλάβα”: Η Κατερίνα Παπουτσάκη βγάζει τραγούδι με τον Τάκι Τσαν και μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση

“Σκλάβα”: Η Κατερίνα Παπουτσάκη βγάζει τραγούδι με τον Τάκι Τσαν και μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση
Κατερίνα Παπουτσάκη PAPADAKIS PRESS

"Το αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα, το έκρυψα μέσα μου βαθιά, δεν το μοιράστηκα με κανέναν. Είναι κάτι πολύ τραυματικό". Για την προσωπική της τραυματική εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Για το ελληνικό #Μetoo και την προσωπική τραυματική εμπειρία που βίωσε πριν από κάποια χρόνια, για την αγάπη της για τους δυο γιους της, αλλά και για το νέο της τραγούδι με τίτλο “Σκλάβα” σε στίχους και μουσική Taki Tsan, μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Πρωινό”.

“Υπάρχει μια δικαίωση για τους ανθρώπους που έχουν παρενοχληθεί και είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην σταματήσει εδώ αυτός ο αγώνας. Πρέπει να μιλάμε πια, αυτό είναι το δίδαγμα από όλη την ιστορία Είμαι πολύ χαρούμενη που θα καθαρίσει επιτέλους το τοπίο”, είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη, μιλώντας για το κίνημα MeToo.

Αναφερόμενη στην προσωπική της τραυματική εμπειρία όσον αφορά τη σεξουαλική παρενόχληση η γνωστή ηθοποιός δήλωσε τα εξής: “Το αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα, το έκρυψα μέσα μου βαθιά, δεν το μοιράστηκα με κανέναν. Είναι κάτι πολύ τραυματικό. Νομίζω πως δεν έχω πει καν αυτή την ιστορία ποτέ. Είναι κάτι πάρα πολύ τραυματικό. Αυτό που είναι πολύ δύσκολο είναι πως, όταν είσαι πολύ μικρός, δεν καταλαβαίνεις τι είναι επιτρεπτό και τι όχι”. Και συμπλήρωσε: “Μόνο στην ιδέα αυτής της προσέγγισης, ο τρόπος αυτός ήταν αρκετός για να με τραυματίσει. Εκεί αρχίζεις και κατηγορείς τον εαυτό σου ότι δεν κατάλαβες τα όρια, ότι δεν έπρεπε να συμβεί αυτό… Στη δουλειά μας όντως μπορεί κάποιος να σου πουλήσει μεγάλο παραμύθι γιατί δεν ξέρεις όταν είσαι 18 χρονών”.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε ακόμα για το πρώτο της προσωπικό τραγούδι με τίτλο «Σκλάβα», σε στίχους και μουσική του Τάκι Τσαν και ενορχήστρωση του Γιώργου Λαιμού που κυκλοφορεί την ερχόμενη Δευτέρα. “Νιώθω πολύ ενθουσιασμένη και συγκινημένη για αυτό το καινούργιο εγχείρημα! Η διαδρομή ήταν υπέροχη και τώρα έρχεται η στιγμή που θα μοιραστούμε μαζί σας την χαρά μας! Πάντοτε ήθελα να επικοινωνήσω μουσικά, αλλά δεν ήξερα τον τρόπο, δεν είχε ωριμάσει μέσα μου το πώς… Φοβόμουν τι θα πουν οι άλλοι και το πώς θα δουν αυτή μου την ανάγκη για έκφραση… Όμως ζούμε μόνο μια φορά και έχω την ανάγκη να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα. Όταν λοιπόν ο συνεργάτης μου, ο Γιώργος Λαιμός, μου έβαλε να ακούσω το κομμάτι του Τάκη, με άγγιξε βαθιά.. Και τότε αισθάνθηκα ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή..“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα