Κατερίνα Θεοχάρη: Η "κοντή" του Παρά Πέντε μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια με την υγεία της

Κατερίνα Θεοχάρη, η... κοντή του Παρά Πέντε

Ήταν ένας από τους δημοφιλέστερους β΄ρόλους της αγαπημένης κωμικής σειράς, αλλά δεν κατάφερε να εξαργυρώσει στη συνέχεια αυτή την επιτυχία, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε. Σήμερα όμως είναι πιο δυνατή από ποτέ και αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

Η "κοντή" ήταν ένας από τους πολλούς αγαπημένους δεύτερους ρόλους στο αξεπέραστο μέχρι σήμερα "Παρά Πέντε". Στα πλατό του κωμικού σήριαλ, η Κατερίνα Θεοχάρη έζησε τα πάνδεινα στα χέρια της τηλεοπτικής πεθεράς της, της ανεπανάληπτης Θεοπούλας, μέχρι το happy end που τις βρήκε αγαπημένες.

Μετά το τέλος της σειράς ωστόσο, η καλή ηθοποιός "χάθηκε" για ένα διάστημα από το προσκήνιο, βάζοντας για λίγο στην άκρη την καριέρα της.

Πρόσφατα, εμφανίστηκε στην εκπομπή "Oh La La" της Σάσας Σταμάτη, αποκαλύπτοντας το λόγο: Τα προβλήματα υγείας που την κράτησαν μακριά από τη δουλειά της.

«Μετά από τη μεγάλη επιτυχία του Παρά Πέντε που μου ανοίχτηκαν και πολλές πόρτες εκείνη την περίοδο, ήμουν και λίγο άτυχη. Είχα διάφορα προβλήματα υγείας με τις φωνητικές χορδές. Και ήμουν εκτός τρία χρόνια. Με έπαιρναν για δουλειές, αλλά δεν μπορούσα να δουλέψω. Έκανα δύο χειρουργεία και ένα χρόνο έκανα αφωνία. Από εκεί και μετά ήρθε ο κατήφορος. Έπαθα κατάθλιψη… Το ένα έφερε το άλλο. Έμεινα χωρίς δουλειά, χωρίς χρήματα, είχα κι έναν χωρισμό. Μετά οι φίλοι, αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα, απομακρύνθηκαν πολλοί που νόμιζα πως ήταν φίλοι μου. Πήγα και σε ψυχολόγο και με βοήθησε πολύ. Πήρα και αντικαταθληπτικά. Μέσα από αυτή τη διαδικασία βγαίνεις πιο δυνατός», είπε η Κατερίνα Θεοχάρη στην εκπομπή.

SHARE: