Κατερίνα Ζαρίφη: Οι ταινίες του Γκουσγκούνη, ο κρυφός έρωτας και ο Ράμμος

Κατερίνα Ζαρίφη: Οι ταινίες του Γκουσγκούνη, ο κρυφός έρωτας και ο Ράμμος
Η Κατερίνα Ζαρίφη στο The 2Night Show Glomex

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε αν είναι ζευγάρι με τον παρτενέρ της στο J2US, Αναστάσιο Ράμμο. Τι είπε για την τηλεόραση και τις αισθησιακές ταινίες που της αρέσουν.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” ήταν το βράδυ της Πέμπτης (14/01) η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την τηλεόραση, τη συμμετοχή της στο J2US και το αν έχει τελικά σχέση με τον Αναστάσιο Ράμμο.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω σε μια εποχή ροκ. Φέτος τραγούδησα στο J2US, που ήταν η μεγάλη μου τρέλα. Εγώ είμαι λίγο μετεωρίτης. Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω έναν δραματικό ρόλο. Βλέπω αισθησιακές ταινίες, όπως βλέπουν και οι άντρες. Λατρεύω όλες τις ταινίες του Κώστα Γκουσγκούνη. Δεν έχω αγαπημένες ταινίες. Θεωρώ φοβερή ταινία τον “Ηδονοβλεψία”», αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια.

Σχετικά με το γιατί δεν είναι κεντρική παρουσιάστρια, η ίδια απάντησε: “Εγώ φταίω. Όταν εγώ πρέπει να χτυπήσω το τραπέζι δεν το το κάνω. Θέλω να είμαι αρεστή σε όλους και αυτό δε γίνεται. Δε σπάω εύκολα αυγά. Επίσης δεν μου έχει προταθεί αυτό που θα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση. Θα ήθελα να κάνω ένα γυναικείο Ράδιο Αρβύλα. Εμένα η αγαπημένη μου εκπομπή ήταν το “Μαλβίνα Live”. Ήταν το άγιο δισκοπότηρο για μένα αυτή η εκπομπή”.

Η Κατερίνα Ζαρίφη διέψευσε ότι είναι ζευγάρι με τον παρτενέρ της Αναστάσιο Ράμμο, αναφέροντας: “Ήταν πολύ ωραίο το φιλί με τον Ράμμο. Έτσι κάνει τώρα η νεολαία, φιλιέται… φιλάει τοίχους, φιλάει πατώματα”.

Τέλος, όταν ο παρουσιαστής της έδειξε φωτογραφίες από πολλούς διάσημους Έλληνες ρωτώντας της με ποιον θέλει να ανταλλάξει ένα καυτό φιλί, έδειξε αρχικά μία προτίμηση στον Βασίλη Μπισμπίκη, στο τέλος όμως εκείνος που κέρδισε την καρδιά της ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του MasterChef.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version