Κατέρρευσε ο Μαυρικίου: “Μας παρακολουθούν, έχουν σπάσει το αμάξι δύο φορές – Δεν μπορώ να πω το όνομά του”

Κατέρρευσε ο Μαυρικίου: “Μας παρακολουθούν, έχουν σπάσει το αμάξι δύο φορές – Δεν μπορώ να πω το όνομά του”
«Super Κατερίνα» glomex - alpha tv

Σε λυγμούς ξέσπασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μιλώντας για την παρενόχληση που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας του. Σοκαριστικές περιγραφές.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης (8/12) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος απάντησε σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του, περί σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας του, με τον ίδιο να ξεσπά σε κλάματα.

Στο πλάι του η Ιλάειρα Ζήση, αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία παρηγορούσε και η ίδια τον γνωστό θεατρικό παραγωγό, ο οποίος με δυσκολία μπορούσε να βάλει τα λόγια του σε σειρά.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: “Κατέβασε το παντελόνι του μπροστά μου”

«Είχα πάει 19 ετών. Η ερώτηση που μου έγινε όταν μπήκα σε εκείνο το γραφείο ήταν “μέχρι πού μπορείς να φτάσεις για να κάνεις καριέρα;” Μετά από μερικά λεπτά, κατάλαβα ότι το ραντεβού δεν εξελίσσεται όπως θα έπρεπε», περιέγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και πρόσθεσε: «Έγειρε πίσω την καρέκλα, έβαλε τα πόδια επάνω στο γραφείο και άρχισε να χαϊδεύεται σε περίεργα σημεία, να “φτιάχνεται” με όλο αυτό που γινόταν εκείνη την ώρα. Με έκανε να αισθανθώ εκείνη την ώρα ότι κινδυνεύω».

«Δεν κατάλαβα ποτέ πότε σηκώθηκε, έκανε όλο τον γύρο του γραφείου και βρέθηκε μπροστά μου. Έβγαλε τη ζώνη από το παντελόνι του, την κράτησε σε μία θέση έτοιμος να με χτυπήσει και κατέβασε το παντελόνι του μπροστά μου. Τον έσπρωξα με όση δύναμη είχα, άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη, δεν κατάλαβα πότε την κλείδωσε», είπε στη συνέχεια ο ίδιος.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: “Αυτό το βίωμα δεν φεύγει ποτέ”

Παράλληλα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατήγγειλε πως τον παρακολουθούν, τονίζοντας πως έχουν σπάσει δύο φορές το αμάξι του.

«Αυτά τα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ να πω το όνομά του, γιατί το τελευταίο διάστημα έχουμε βρεθεί με την Ιλάειρα αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις. Προσπαθούμε να προστατευθούμε όπως μπορούμε. Μας έχουν παρακολουθήσει αυτοκίνητα, μας έχουν σπάσει το αμάξι δύο φορές και αναβάλλονται οι δουλειές που είχα ετοιμάσει να κάνω. Έβαλε έναν κοινό μας γνωστό να μου πει” δεν φαντάζομαι να εννοείς αυτόν τον άνθρωπο, γιατί αυτός δεν κάνει πια τέτοια”. Αυτό το βίωμα δεν φεύγει ποτέ και θυμάσαι και την τελευταία του λεπτομέρεια», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο δημοφιλής καλλιτέχνης:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα