Κιμ Καρντάσιαν: Έντονη κριτική για τη διακόσμηση του σπιτιού της – “Ωραίο μπουντρούμι”

Κιμ Καρντάσιαν: Έντονη κριτική για τη διακόσμηση του σπιτιού της – “Ωραίο μπουντρούμι”
Kim Kardashian Jordan Strauss/Invision/AP - Instagram: kimkardashian

Αρκετοί θαυμαστές της Κιμ Καρντάσιαν σχολίασαν αρνητικά τις ικανότητές της στη διακόσμηση, συγκρίνοντας το σπίτι της με φυλακή.

Η Κιμ Καρντάσιαν μοιράζεται σε καθημερινή βάση διάφορα στιγμιότυπα από το σπίτι της στον λογαριασμό της στο Instagram με τους θαυμαστές της αυτή τη φορά να την «κατακεραυνώνουν» για τη διακόσμηση του σπιτιού της.

Συγκεκριμένα, η Κιμ ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών από διάφορες γωνιές τους σπιτιού της και έγραψε: «Πράγματα στο σπίτι που με κάνουν χαρούμενη».

Οι φωτογραφίες αυτές απεικονίζουν την κρεβατοκάμαρά της, η οποία έχει λευκούς και γκρι μαρμάρινους τοίχους. Σε μια άλλη φωτογραφία δείχνει το σαλόνι της, το οποίο είναι διακοσμημένο με ασορτί καρέκλες και έναν καναπέ, μια κουβέρτα και ένα χαλί, ενώ και οι τοίχοι, έχουν το ίδιο χρώμα.

Μετά την εν λόγω ανάρτηση, αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τις ικανότητές της στη διακόσμηση, συγκρίνοντας το σπίτι της με μια φυλακή.

«Ωραίο μπουντρούμι… Αυτό το σπίτι είναι τόσο καταθλιπτικό, είναι σαν φυλακή», έγραψε ένας διαδικτυακός της φίλος.

«Πώς ζεις μέσα σε αυτό το σπίτι; Βλέποντας τις φωτογραφίες με έπιασε θλίψη», έγραψε ένας άλλος χρήστης του Instagram.

Όπως αποκάλυψε η Κιμ Καρντάσιαν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The Ellen DeGeneres Show, η 9χρονη κόρη της, Νορθ αποκαλεί συχνά το σπίτι «άσχημο».

«Κάθε φορά που έχουμε κάποιου είδους διαφωνία με τη Νορθ, μου λέει: “Το σπίτι σου είναι τόσο άσχημο. Είναι όλο λευκό. Ποιος ζει έτσι;”. Πιστεύει ότι με στενοχωρεί έτσι και όντως το κάνει. Είναι κακό, γιατί πραγματικά μου αρέσει το σπίτι μου», είχε δηλώσει η ίδια.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανήρτησε η Κιμ Καρντάσιαν:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα