Κιμ Καρντάσιαν: Η κόρη της την φωτογραφίζει τόπλες και το Ίντερνετ παθαίνει αμόκ

Κιμ Καρντάσιαν: Η κόρη της την φωτογραφίζει τόπλες και το Ίντερνετ παθαίνει αμόκ
instagram

Η τηλεπερσόνα βρήκε και πάλι αφορμή να κάνει τους πάντες να ασχοληθούν μαζί της, ανεβάζοντας στο Instagram ημίγυμνη φωτογραφία της στο Instagram, τραβηγμένη από την 4χρονη κόρη της

Σίγουρα δεν είναι η πιο προκλητική, ή γυμνή,  ή χυδαία φωτογραφία που μοιράζεται στα social media η γνωστή τηλεπερσόνα. Αλλά το γεγονός και μόνο ότι φωτογράφος δεν ήταν η ίδια ή κάποιος επαγγελματίας, αλλά η κόρη της, ήταν αρκετό για να ξεκινήσει ένα νέο “εμφύλιο” ανάμεσα στους ακολούθους και και τους φίλους της στα κοινωνικά δίκτυα για το πόσο καλή μητέρα είναι.

Η 4χρονη Νορθ, άγνωστο πως, φωτογράφησε τη διάσημη μαμά της, την ώρα που ντυνόταν (ή… γδυνόταν) μπροστά στον καθρέφτη.

Στη φωτογραφία, η Κιμ Καρντασιαν φοράει ένα κολάν, κρατάει ανοιχτό το σουτιέν μπροστά από το στήθος της, και έχει την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα κοιτώντας ένα καθρέφτη.

by North

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Σαφέστατα δεν είναι κι ότι πιο εξτρίμ έχουμε δει από 37χρονη Καρντάσιαν, ειδικά μετά το μπαράζ γυμνών φωτογραφιών που προηγήθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, η αναφορά ότι η μικρή Νορθ ήταν εκείνη που τράβηξε τη φωτογραφία, χώρισε τους διαδικτυακούς φίλους της Κιμ σε δύο στρατόπεδα.

Από την μία είναι αυτή που βρήκαν εξαίσια τη φωτογραφία, εξήραν τις φωτογραφικές ικανότητες της τετράχρονης και βρήκαν το όλο στιγμιότυπο ως πολύ χαριτωμένο και τρυφερό ανάμεσα στην μαμά και τη κόρη.

Από την άλλη, υπάρχουν αυτοί που το βρήκαν μάλλον ενοχλητικό και τρομαχτικό, τονίζοντας ότι δεν είναι ότι πιο λογικό και υγιές ένας γονιός να βάζει το παιδί του να τον φωτογραφίζει ημίγυμνο.

Το προφανές είναι ένα: Η Κιμ Καρντάσιαν πάλι έκανε τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί της, αν κρίνει κανείς από τα τουλάχιστον 2,5 εκατ. likes στη συγκεκριμένη φωτογραφία

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα