Κιμ Καρντάσιαν: “Σπάει” τη σιωπή της για τη διαφήμιση της Balenciaga – “Αναθεωρώ τη σχέση μου με το brand”

Κιμ Καρντάσιαν: “Σπάει” τη σιωπή της για τη διαφήμιση της Balenciaga – “Αναθεωρώ τη σχέση μου με το brand”
Κιμ Καρντάσιαν Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Η Κιμ Καρντάσιαν, που συνεργάζεται με τον οίκο Balenciaga, σχολίασε την αμφιλεγόμενη διαφήμιση με τα παιδάκια που κρατούν BDSM αξεσουάρ. Δεύτερη συγγνώμη από την εταιρεία μόδας.

Μία περίπου εβδομάδα μετά από την κατακραυγή της κοινής γνώμης για την αμφιλεγόμενη διαφήμιση της Balenciaga, η οποία έπειτα αποσύρθηκε από την εταιρεία, η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να μιλήσει για το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται πως στη διαφημιστική καμπάνια του διάσημου οίκου μόδας, απεικονίζονταν μικρά κοριτσάκια, τα οποία κρατούσαν λούτρινα αρκουδάκια “στολισμένα” με περιλαίμια και λουριά που παραπέμπουν σε BDSM αισθητική.

Η διαφήμιση δέχθηκε χιλιάδες αρνητικά σχόλια και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με πολύ κόσμο να εκφράζει την ανησυχία του για τα αμφιλεγόμενα μηνύματα των εικόνων, κάνοντας λόγο ακόμα και για παιδική πορνογραφία.

Η απάντηση της Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έχει συνεργασία με τον οίκο μόδας, προχώρησε σε αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες καταδίκασε τις αμφιλεγόμενες εικόνες της διαφήμισης και εξήγησε γιατί δεν μίλησε νωρίτερα. Επίσης, έγραψε πως αναθεωρεί τη σχέση της με το συγκεκριμένο brand.

“Τις τελευταίες μέρες σιωπούσα, όχι γιατί δεν σοκαρίστηκα και δεν εξοργίστηκα με την πρόσφατη καμπάνια, αλλά επειδή ήθελα μια ευκαιρία να μιλήσω με την ομάδα του οίκου και να καταλάβω κι εγώ πώς ακριβώς συνέβη αυτό.

Ως μητέρα τεσσάρων παιδιών, με αναστάτωσαν αυτές οι ενοχλητικές εικόνες. Η ασφάλεια των παιδιών πρέπει να αντιμετωπιστεί με τον μεγαλύτερο σεβασμό και οτιδήποτε εναντίον της δεν πρέπει να έχει θέση στην κοινωνία μας – τελεία και παύλα.

Εκτιμώ την απόσυρση της καμπάνιας και τη συγγνώμη του οίκου. Μιλώντας μαζί τους, πιστεύω ότι κατανοούν πόσο σοβαρό είναι το ζήτημα και θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να μην συμβεί αυτό ποτέ ξανά.

Σχετικά με το μέλλον μου στον οίκο Balenciaga, αυτή τη στιγμή αναθεωρώ τη σχέση μου με το brand, σύμφωνα με την προθυμία τους να αναλάβουν ευθύνες για κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβεί ποτέ και με τις δράσεις που περιμένω να δω να παίρνουν για να προστατεύσουν τα παιδιά”.

Δεύτερη συγγνώμη από τη Balenciaga

Στο μεταξύ, ο οίκος μόδας επανήλθε με δεύτερη ανακοίνωσή του στο Instagram, ζητώντας ξανά συγγνώμη για τη διαφημιστική καμπάνια και αναφέροντας πως έγιναν πολλά λάθη, για τα οποία αναλαμβάνει την ευθύνη.

“Θα θέλαμε να ασχοληθούμε με τις αντιπαραθέσεις γύρω από τις πρόσφατες διαφημιστικές μας καμπάνιες. Καταδικάζουμε έντονα την κακοποίηση παιδιών και δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μας να τη συμπεριλάβουμε στην αφήγησή μας

Οι δύο ξεχωριστές διαφημιστικές καμπάνιες που εξετάζονται, αντικατοπτρίζουν μια σειρά από σοβαρά λάθη, για τα οποία η Balenciaga αναλαμβάνει την ευθύνη.

Η Balenciaga επαναλαμβάνει την ειλικρινή της συγγνώμη για την προσβολή που προκαλέσαμε και ζητά συγγνώμη από όλους”, είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version