Κλέλια Ρένεση: Τα “βέλη” προς τον δήμο Γαύδου – “Τους ρώτησα γιατί το κάνουν αυτό στη μέση του Αυγούστου”

Κλέλια Ρένεση: Τα “βέλη” προς τον δήμο Γαύδου – “Τους ρώτησα γιατί το κάνουν αυτό στη μέση του Αυγούστου”
Κλέλια Ρένεση PAPADAKIS PRESS

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της στα social media η Κλέλια Ρένεση αναφέρθηκε στα προβλήματα και τις παθογένειες του δήμου Γαύδου, όπου παραθερίζει με την κόρη της.

Τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Γαύδο απολαμβάνει μαζί με την κόρη της τις τελευταίες ημέρες η Κλέλια Ρένεση, ωστόσο ένα γεγονός τάραξε την ηρεμία της και προκάλεσε την οργισμένη της αντίδραση.

Όπως έγραψε στη μακροσκελή ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, κλιμάκιο του δήμου Γαύδου βρέθηκε στο Σαρακήνικο όπου βρίσκονται αρκετοί κατασκηνωτές και έκλεισε τη δευτερη βρύση νερού που υπήρχε εκεί.

Όταν η ηθοποιός μάλιστα τους ρώτησε γιατί το κάνουν αυτό στα μέσα του Αυγούστου και ενώ όλοι έχουν στηριχθεί στη συγκεκριμένη βρύση, έλαβε την απάντηση πως η Γαύδος δεν έχει νερό και δεν μπορεί να το προσφέρει δωρεάν στους κατασκηνωτές. Η ηθοποιός ανέφερε στην ανάρτησή της πως η ίδια προσφέρθηκε με χαρά να πληρώσει και να ενισχύσει αυτή την κατάσταση, καθώς γνωρίζει τι σημαίνει έλλειψη νερού σε ένα νησί, οι άνθρωποι του δήμου όμως της υπέδειξαν πως η κοντινότερη πηγή νερού είναι μια ντουζιέρα που βρίσκεται ένα χιλιόμετρο μακριά από εκεί που κατασκηνώνει η ίδια και η κόρη της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ηθοποιού:

Είναι 8 Αυγούστου στο νησί της Γαύδου κ κλιμάκιο του Δήμου Γαύδου θεώρησε σωστο να ερθει να κλεισει κ την δευτερη βρυση νερου που υπηρχε για τους κατασκηνωτες του Σαρακηνικου ..(μη φανταστειτε πολυτελειες, ενα βρυσακι να ξεπλενεις τα παιδια απ τ αλατια) . Οταν τους ρωτησα γιατι το κανουν αυτο στη μεση του Αυγουστου κ ενω ολοι εχουμε στηριχθεί σ αυτο το βρυσακι κ φερνουμε τα παιδια μας εδω, αυτοι μου απαντησαν πως η Γαυδος δεν εχει νερο κ δεν μπορει να προσφερει δωρεαν νερο στους κατασκηνωτες. Οταν τους ειπα, με χαρα να πληρωσω κ να ενισχύσω κ γω μια κατασταση(οντας νησιωτισσα ξερω τι παει να πει ελλειψη νερου) ,που ειναι η ντουζιερα, μου υπεδειξαν μια ενα χιλιομετρο μακρια!!! Οταν τους ειπα πως τα παιδια δεν μπορουν να περπατανε τοση ωρα μεσα στο λιοπύρι του Λιβυκου για να ξεπλυνουν το σωματακι τους, μου απαντησαν πως θα φτιαξουν κ δω ντουζιερες με κερματα. Ποτε; Ρωτησα! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ μου απαντησαν.

Πως γινεται ν αγαπας κ να στηρίζεις εναν τοπο, κ να σ αφηνουν τοσο εκτεθειμένο..

πως γινεται να μην υπαρχει μεριμνα απ τις αρχες για μια φρονιμη λυση προς ολες τις κατευθύνσεις πριν φτασουμε στη μεση αυγουστου με την παραλια του Σαρακηνικου γεματη οικογενειες κ παιδια.. Υγ/ ειναι πολιτικη μου σταση κ θεση να στηριζω τη Μεθόριο κ τους ανθρωπους της.. σε καλο να μου βγει..

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα